Nådens år 2016

Så här på dom sista dagarna av detta år så får jag passa på att tacka alla som följer min blogg och lämnar avtryck i den. Blir inte så många bloggar som jag skrev förr men att skriva flera bloggar om dagen eller i veckan är nog inget jag kommer att syssla med nästa år heller. Bättre som det är nu när man har nått att berätta om eller att visa. Så tack så mycket för alla kommenterar och likes sånt värmer i hjärtat på denna mas. 

En av bilderna från detta år som jag själv gillar kanske inte någon kioskvältare men det finns nått i enkelheten där. Och strävan efter att alltid hitta svåra bilder gör att man missar det enkla. 

Dessa resor in i skönhetens land bär man med sig över den kalla årstid vi befinner oss i nu. Lusten att finna nya vägar har inte funnits där och jag hoppas jag hittar tillbaka på vägarna igen. Denna bild är en bild också som jag själv är nöjd med och den är tagen på banjoskogen som det kallas nu för tiden.

Ett bra år för mig med en massa föreläsningar och utställningar runt om. men naturligtvis så var dagarna i vårgårda nått jag minns med glädje och alla dessa nya människor man mötte då. Tänk ibland hur märkligt det är att träffa människor som man ofta möter här när man träffars live så känns det så naturligt och ska villigt erkänna det kom en hel del fram för att prata som man inte hade en aning om vilka dom var men som det tokiga mas man är höll man masken.

Och naturligtvis kan jag inte låta bli att nämna detta möte , ett möta få förundrat så naturligtvis får jag ödmjukt säga att detta möte är ett av höjdpunkterna på mina resor. så fyra bilder som jag känner mycket för på mitt vis och naturligtvis finns det säkert andra åsikter om detta .

Nå får tacka för detta år och ser fram emot 2017 och nya äventyr.

Ha det

Peter

Inlagt 2016-12-28 17:41 | Läst 3080 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej,
Så vackert, varierat, och på något sätt klassiskt. Ger tankar till fotografi för hundra år sedan.
God fortsättning
Bob och Ninni
Det svåra är kanske att se motiven i naturen. Man letar efter det där extra och ser inte som du säger enkelheten. Mycket fina bilder och ett ljus som gör dom till det bästa.
Sten
Hej!

Vilka härliga bilder du bjuder på. Inte minst så suckar jag av välbehag inför åsynen av det vackra Lodjuret!!
Önskar verkligen att jag någon gång i livet ska få möta ett, och då gärna när kameran är med förstås!

Mvh/ Annkie -äkta Dalkulla ;)
Fina bilder Peter, den första har ganska mycket JP över sig tycker jag.
Ha ett gott nytt och ett fint 2017 nu. :)
/Affe
Mycket snygga bilder allihop! Var och en har sin karaktär. Kul med lodjursmötet, det skulle jag vilja uppleva!
Hälsningar, Bjarne