När löven faller

En resa genom årstider, som börjar när allt det döda får ett liv och  det som varit dött får ett nytt liv av spirande grönska. Jag vandrar mellan dessa döda kala träd som i väntans tider på det liv som åter kommer med värmen. andas tungt och med något tunga steg passerar jag rader av dessa döda själar. Speglingar i gruvans vatten väcker upp en kuslig bild om tider som försvunnit och från tider dessa marker hade ett annat liv.

En naturlig exponering i all sin enkelhet och jag vandrar vidare sökandes nya mål med min resa. Långt i fjärran hör jag en trana ropade och förkunna att våren är på intågande och all denna död förra året lämnad efter sig ska så småningom bli jord för det nya som ska gry.

Jag vandrar i det frysta gräset och i min telefon så spelar kent Utan dina andetag , sätter mig ned i gräset och lyssnar på låten och låter tankarna flöda , en värme sprids inom mej och känner hur hjärtat slår allt högre inom mej. kämpar från att visa mig svag och innan tårar faller reser jag mig upp vandrar vidare i riket som är i väntans tider.

Vårens vemod gör mej ont och mitt i allt detta finner man ändå den frid och glädje som våren för med sig. Sjunger en visa om våren och för en stund kollar jag upp , men bara träden har hört mig sjunga och jag skrattar till. Stannar upp och tänder en av dessa cigaretter och under några minuter så samlar jag i hopp mig för att fortsätta denna resa bland dessa fallna löv.

När löven faller så börjar man en resa in i mörka tider och inom en så stänger själen av sig för att hålla en samlad under dessa bistra tider och när allt återvänder så finner man ljuset och själen sakterliga tända upp ett ljus inom en

Peter

Inlagt 2017-04-01 17:57 | Läst 1796 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Väldigt snygga gräsbilder.
Gillar andra bilden mycket! Fint tonomfång, och en skön serie, lite tveksam till dina inramningar dock, Mvh. LO
Otroligt vackert, jag gillar verkligen dina bilder.