På promenad i klorofyllen....

Tidig morgon och längtan efter en skogspromenad gjorde att vi lastade hundar och oss själva i bilen för en tur upp på skogen.

Hösten närmar sig fort bladen börjar ändra färg och luften känns lite svalare, Marie försvann med blixtens hastighet in i skogen hon hittade mängder med svamp  , så hundarna och jag lämnades åt vårt öde.

Man kan liksom inte hålla sig från att le när man går där längs grusvägen och bara finnas  lugnet,luften och den underbara naturen som sveper in i ens inre och sveper bort allt negativt.

Hösten är nog den tid på året jag känner själv att jag vaknar till liv, och får en annan styrka inom mej en lust att bara känna finnas andas.

Luften är klar och lättare att andas på hösten man riktigt känner att det snart kommer en ny tid med kallare klimat ute. Träden naturen ändrar färg och en färgprakt visar upp sig för oss ute i naturen.

Än finns det blommor som kämpar för att behålla sin prakt.

Och förstås mina älskade björkar börjat ändra skepnad så smått

Efter en timme i skogen så är batterierna laddade igen och man är redo för ännu en dag på kabelfabriken i smuts och oljedimma och ett jäkla oväsen=)

allt gott

mvh

peter

marie min älskade

Inlagt 2010-08-28 11:42 | Läst 4640 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Så härliga bilder Peter!
Höst = skön hög luft och vackra färger.
Ser verkligen fram emot det!
/Anna.
Svar från Thordur 2010-08-28 12:24
tack för det Anna
ja hösten är ju praktfull så det förslår
peter