Resa in i Midsommarnatten

Som så många gånger förr gör jag en resa in i midsommarnatten och som ofta så är ingen resa den andra lik. Olika upplevelser och denna gång höll jag mig mest djupt inne i skogen borta från allt som kan ha att göra med civilisationen. Dimman var tät och morgon kylig, bilens temperaturmätare visade 4 grader, jag känner jag lever upp under dessa stunder i ro och fokuset ligger på att njuta av denna stund. Stannar gör utflykter när jag finner nått värt att föreviga av nattens resa.

Över ytan kommer en morgonpigg lom farandes och en start på dagens dykande för att samla föda till dennes små. Jag samlar ihop mig och fortsätter min vandring in i gryningen , känner hur hela mitt inre får en bost av allt detta denna färd mot gryningen skänker mig.

Lupiner i motljus och midsommar är väl blommornas tid och den tid då man finner dessa färgsprakande oaser med dessa blomster. stannar upp för en stund och njuter av morgonen. Tiden går så fort så fort när man finner en stund av lycka och jag reser vidare mot gryningen.

Björkens blad kysser den lilla åns yta och solen lyser upp deras möte . Kameran låter högt i morgonen och mina ögon lyser av lycka av att få se allt detta morgonen och vår fantastiska natur bjuder på bara man orkar sig upp för att möta den i all sin prakt.

Ett sista ögonblick från morgonen , min kropp har laddats med ny energi och det känns lugnet har gjort mig trött och jag tar farväl av gryningen för att resa hem.

får önska en glad midsommar här från Dalom

peter

Inlagt 2017-06-23 13:55 | Läst 4101 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Björkbilden är ljuvligt fin! Tack för att du delar med dig.
Svar från Thordur 2017-06-23 21:54
Tack ska du ha
Härliga nationalromantiska bilder på midsommarafton.
Svar från Thordur 2017-06-23 21:55
Tack stefan
Näst sista bilden är riktigt fin, men jag gillar inte din lite märkliga "poesi" den drar ner betyget i mina ögon tyvärr, sen gillar jag inte att du inte kommenterar andras bilder, här är ju fler än du som bloggar med fina bilder. Må gott, LO
Svar från Thordur 2017-06-23 21:54
Fritt land för vad man kommenterar ,finns inget krav på det. När du lägger upp bilder värt kommentera ska jag kommentera .
Men dessa mass bloggar du sysslar med är typisk människor som behöver uppmärksamhet och när saker inte blir som du vill ger du dig på andra sett det många gånger från dej. Bara svaga människor som sysslar med sånt
Allt gott
Dubbelolle 2017-06-23 22:04
Det var ett ovanligt ogenomtänkt svar! Du kan inte acceptera att jag tycker nåt alltså, och du ska inte inbilla mig att du inte vill ha uppmärksamhet. Att ibland ha synpunker är inte att ge sig på människor, det är demokrati och kan utveckla, du å andra sidan säger eller tycker ingenting, det är en brist tycker jag. LO
Svar från Thordur 2017-06-23 22:12
Har inget emot kritik men när du blandar in om jag kommenterar eller inte fick du svar
Och när du som sagt lägger upp nått värt ska jag kommentera vilket jag gjort ibland. Men känner igen din typ . Tänker inte göra detta till nån långbänk så låt detta va nu...
Dubbelolle 2017-06-23 22:24
Du känner igen min typ, bra, och jag säger vad jag tycker, bra det också hoppas jag, det är ju skönt att veta att du ska kommentera om det händelsevis skulle dyka upp nåt du gillar. LO