Sen kväll på skogen och förändringar=)

mitt leende jag hade i morse hölls kvar efter ett samtal från Mora lasarett en strimma av hopp=).jag liksom landade uppe i bergen där jag tillbringade en stor del av kvällen ett leende från öra till öra fanns där och liksom inga bekymmer=)

Solen lade sig bakom berget för att sova men jag satt kvar där i mina glada tankar  och det fanns liksom inga mörka moln på min himmel denna kväll. Jag har lagt en sak till handlingarna i mitt fotande nämligen kommentarer=) jag har gått ur en del grupper och fokuserar just på en del.

Är kommentarer viktigt? ja det är dom för ens utveckling men antalet då? nä för jag har liksom förstått om jag har 52 kommentarer på min bild så blir den ju inge bättre eller sämre för det. Jag brukar lägga mina bilder i en del olika pooler för att jaga kommentarer men fortfarande så gör ju det bilden inget.vikten ligger ju i vilka kommentarer du får...Peter han i bildanalys han är liksom på rätt spår där.

jag tänker så mycket bättre här i stillhet kan ju vara att luften är lättare en bit närmare gud så att säga=) mycket handlar om att inte fastna utan för min del så sätter jag upp mina mål som jag jobbar för.. jag kan gå in på någons sida och kolla på dess bilder utan att kommentera och bara för jag gör det innebär ju inte att dennes bilder inte duger utan mer att jag lär mej en hel del genom att titta på andras bilder.

Nonno Holmström en duktig fotograf och en trevlig kvinna vi hade ett långt samtal i kväll om livets alla bekymmer men i ärlighetens namn oxå fotografering.. för er som inte vet vem nonno är så ta och sök så skall ni finna=) hon har en hel del saker på sin lyra och även en del annat=) men hon har varit mej till stor hjälp med saker och ting precis som Annika Ekebert och claes Whålin som sparkat mej där bak och vart lite av en vägledning i det hela vad säger man till sådana personer som så frikostigt delar med sig? tack är ett alldeles för litet ord i det hela men jag är glad åt sådana kammrater men åt alla andra vänner man  har här på sidan den kan göras lång=) dom ska inte heller glömmas bort. och alla nikon vänner man har=)) jag bara hoppas en dag att få ge tillbaka av det ni gett mej i min väg att lära mig fota.....

mvh

peter

Inlagt 2011-07-29 01:01 | Läst 6417 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Sunda tankar Peter och väl skrivet! Hoppas att molnen skingras än mer på din himmel precis som din bildsvit illustrerar så väl.
Hälsar // Leif M
God morgon Peter!
Oj, det är inte dåligt att omnämnas av Peter den store - den omtalade trendsättaren från Fotosidan! :-)))

Jag har nu gått med i din intressegrupp Natur och miljö. Det är en grupp som passar mig bra med sin tydliga inriktning mot omanipulerade bilder samt där mycket återhållsam bildredigering betonas. Att jobbet görs klart i kameran är något att sträva efter. För mig är det också viktigt att det finns ett krav om att rutan för omanipulerade bilder ska vara ikryssad - det borgar för en medvetenhet om vilken typ av bilder som får läggas in i gruppen och minimerar "fuskandet". :-)

Genom mig får du ännu en "Nikon-vän" förstås. Jag har ju en Canon 50D också, och som bokstöd passar den riktigt bra i min bokhylla. ;-)

Nu är det dags att kasta sig in i duschen, för att sedan starta upp sista arbetsdagen inför semestern. :D

Ha det gott!
/Nonno