Stort tack till er

Wow är nog det första ordet som kommer på mina läppar för responsen jag fick för mitt möte med lodjuret. så genom denna blogg vill jag tacka er alla för fina kommentarer. Jag har inte riktigt smällt eller förstått än vilken ynnest och för den delen tur med jag haft med detta möte, men för att få ett sådant möte krävs ju inte bara en massa tur man måste ju tillbringa en helsikes massa tid där ute för att kunna uppleva ett sådant möte. 

Har försökt att lista ut hur detta var möjligt och att lodjuret inte drog till skogs som en avlöning, är att jag vet det går ett viltstråk här och jag brukar kunna fota rådjur här. så kan vara så att lodjuret låg där och smälte en god måltid.

ha en fin helg

peter

Inlagt 2016-08-27 11:24 | Läst 2272 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ett möte man aldrig glömmer! =)
Ha det gott!