Strövtåg i ensamhet !

Ensamhet efter en full dag med möten av medmänniskor , kul med dessa spontana möten och ett ansikte på någon man pratat med här. Har slut med inbokningar på schemat så nu kan man andas ut för en stund och landa i lite stillsamhet och ladda inför nästa år. Mycket människor som färdats på min väg denna sommar och en massa nya underbara vänner.

Foto är ett sätt att leva och ett sätt att visa det ens ögon och själ avspeglar. Vet inte hur många gånger jag sagt detta men vi har alla olika vägar att vandra, och vägarna kan visa sig ur alla vinklar . Jag finner min ro där och det är huvudsaken , sen vad mitt inre avspeglar på bild spelar ibland ingen ro, men jag får ett minnesbild när jag ser bilden och minns för det mesta alla bilder jag tagit och en historia kring denna bild.

Ens bilder avspeglar ens själ och jag ser ju ett mönster ibland i mina bilder så det kanske finns en sanning med detta. Jag finner ro och min bild dagbok fylls på med nya sidor om mina vägar där ute , en dag när jag funnit det jag letar efter på mina resor mer än ro ska jag göra ett nytt försök att överföra detta i en riktig bok, men bara när tiden är inne och min själ kan göra verkligheten sann.

Oj nu vart man djup, men man lär lätta på trycket ibland och inte vara inbunden. Möten med människor som får en framåt eller möten som får en att vakna upp och hitta nya mål och resor är sånt som driver mig framåt och min kärlek för naturen som finns runt om oss . känner att det finns det mesta här hemma som får mig att andas och behovet att färdas långt inte finns där inte än då.

Ibland kan man finna sig på en väg där slutet inte verkar klart men har lärt mig det brukar komma en förklaring på vägvalet längre fram och man förstår som med allt annat att det finns en mening med allt

Peter

 

Inlagt 2013-11-24 19:03 | Läst 4257 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej,
Du får fram en härlig mystisk stämning. Dimman döljer och framhäver i dina bilder.
Ha en dimmig vecka
Bob
Svar från Thordur 2013-12-02 13:13
tack Bob =) ha en fin dag
peter
Jag håller med dig Peter, att foto avspeglar hur man känner sig när man är ute och fotar..Jag har också träffad många nya fotovänner, och har hjälpt mig att gå vidare...att allt ger en mening och gör livet underbart.
Härliga fina bilder ...ha det gott
MVH Anita
Svar från Thordur 2013-12-02 13:13
tack för din rad Anita =)
peter
VIlken vacker samling bilder du bjuder på idag.
Hade hopapts på en lite längre pratstund över en kaffe igår
Vi får ta den i vår eller till sommaren:-)
Svar från Thordur 2013-12-02 13:14
jag kommer tillbaka till Stockholm för mer utbildning efter jul
tack och ha en fin dag
peter
Hej Peter! Sköna bilder du ger oss,lycka till på din resa...


Jag såg knogar vitna,
villiga att orka
alltid än ett tag.
Jag såg nävar slitna
sjunka ner och torka
samman dag för dag.
Jag såg heta händer
plocka livets blomma,
dela livets höst.
Alla såg jag,släppta,
vila tomma,
knäppta
mot ett bröst.....

sköt om dig mvhRolf
Svar från Thordur 2013-12-02 13:14
tack Rolf =)
Har man klarsyn, så är dimma inget problem... ;) Ändå, ser man inte alltid vägarna, direkt. :) Men på sikt lättar dimman... :) Jag är rätt säker på att du hittat din, och som du skriver det viktiga är att du trivs. Men jag tror ändå att det är bra att du besöker Stockholm ibland. Synd att våra dagar inte synkade men... Det är inte slutet på vägen... Näst sista bilden är väldigt fin!! Ha en fin vecka med positiva klick!! //Peter
Svar från Thordur 2013-12-02 13:15
tack för raden o du store poet=))
ha en fin dag
peter
Kul att träffas på riktigt!
/Maria
Svar från Thordur 2013-12-02 13:15
det var det =)
Du har så vackra bilder Peter.
Svar från Thordur 2013-12-02 13:15
tack Torsten=)
peter
Bild 2 och 3 är fantastiskt bra!
Svar från Thordur 2013-12-02 13:16
tack Linus=)