Tankar en lördagsmorgon

Efter en intensiv vecka på jobbet och upplärning i ny maskin och nästa vecka ska jag börja jobba 4-skift så känns det ganska lugnt att få sitta här hemma och bara vara. Har gått igenom bilder som har fått vara och legat i bildbanken i väntan på att man ska göra nått av dom.  För det mesta så plockar man ut några bilder när man vart ute på nått fotoäventyr och kvar blir en hel del bilder . Tankarna kretsar kring varför man tar en massa bilder som inget kommer att bli nått av, har skärpt till mig när det gäller detta men som sagt ibland så spårar man ur fullständigt och kommer hem med bilder som bara tar plats.  Här kommer det några bilder som legat i banken och väntat på att bli redigerade:

Faktiskt väldans kul att gå igenom dessa bilder och minnen dyker från tiden då dom blev till. Denna bild är från Grängshammar en kylig höst dag 2015.

Denna bild är färsk bara nån dag gammal . nere vid sjön Nisshyttan , tidig morgon hösten 2016.

Nere vid ån. Grängshammar hösten 2015 Den lilla björken som håller på att byta skrud.

Bild från Fulufjället hösten 2016 . 

Ha en fin lördag

peter

Inlagt 2016-10-08 13:45 | Läst 4455 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Känner igen mig i att ha mängder med bilder liggande, och fundera på varför, Fina bilder du visar här.
Fina höstbilder! Och ja - visst borde man rensa i fotoarkivet även om det kräver tid och mental energi. Själv har jag massor av skräp som tar upp onödig plats och försvårar möjligheten att ha ett överskådligt arkiv. Jag ska ta itu med det här... nån gång :-)
Hej Peter! Njuter av dina fina bilder, har själv alldeles för många men har dom som en dagbok, många minnen dyker upp när man tittar på bilderna. Ha det fint hälsar Lillemor
Känner igen det där med bilder som bara ligger, så jag har börjat rensa en del men tar det bakifrån. För om bilden som legat något år inte säger mig något och inte är på någon i släkten så åker de i papperskorgen.
En bild som du inte går slänga är den sista i det här inlägget.
Vackra bilder.
🙂
Igenkänningsfaktorn är hög. Fina bilder allihop men jag fastnade lite extra i spindelvävsbilden, som kändes lite annorlunda än vad man brukar se.
Ha en skön helg du också!
Igenkänningsfaktorn är hög. Fina bilder allihop men jag fastnade extra i spindelvävsbilden, som kändes lite annorlunda än vad man brukar se.
Ha en skön helg du också!
God kväll Peter!
Fina bilder och det påminner mig också om att det är dags att börja ”märka” bilderna redan när man laddar ner dem i datorn och inte vänta… Jag har bara datum och korta förklaringar i katalogerna. Lightroom eller något sådant skulle vara guld, men kommer aldrig igång! :-/
Trevlig helg /Lasse
Fantastiska bilder med känsla! Gillar särskilt 2 och 4.