The Bottom is nådd

Jag började min skift sväng idag på das kabelverk , Trots man är van att gå upp arla så är det en helt annan sak tycks det när man ska till jobbet=) Man är liksom 7 gånger så mer trött då än när man ska ut i skogen för att njuta. Är jäkligt trött på det just nu men det svänger väl om så småningom men man önskade ibland att saker vore annorlunda.

Ett evigt klättrande i ekorrhjulet men ska inte klaga jag har ett jobb med bra lön...som man ser hur dom arbetslösa har det så ska man nog vara glad över ett jobb i dagens Sverige=) och en stor fördel jag har tid att vara ute där jag allra helst vill vara i naturen och få färdas runt i den.

Jag har inget fast mål just nu i mitt fotande utan tar det som det kommer, snart rullar nästa projekt igång och slutförande av bilar och brudar. och ett annat projekt ska på börjas med under nästa månad som kommer bli nått helt annat än vad brukar fota=).

Bilderna tog jag igår i den tjocka dimman och testade 17-40 objektivet som jag riktigt är nöjd med. jag hade ju helst velat ha ett mer ljuskänsligare men det får bli ett senare inköp. Har oxå fått bilder igen sålt till Amerika vilket är kul . min utställning rullar på och jag brukar vara dit och läsa i gästboken som ligger där.

Älgarna har kommit igång i skogen då parningstiden kommer igång och det brukar vara full fart på dom, man undrar om min älskling från förra året fått vara kvar? Jag hoppas hösten får vara som man vill en höst ska vara i år och inte som förra året då den blåste bort.

Nä nu är bottom nådd och det är dax för annat att göra här hemma=) alla bilder idag tagna med 17-40 objektivet

ha en fin kväll

mvh

peter

Inlagt 2012-08-29 15:42 | Läst 5872 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Sanna ord i inledningen Peter! Fina bilder överlag men de två sista är riktiga pärlor, Nå´t för väggen kanske? :-))
Hälsn. Leif M
Svar från Thordur 2012-08-31 05:59
tack Leif=) det kan nog bli tryck på dom=))
peter
Den verkar ju fungera fint den där gluggen också,
gillar stämningen i den första bilden, lite melankolisk på nått sätt.
-affe
Svar från Thordur 2012-08-31 06:00
ja det känns som den kommer göra nytta=) tack alf
peter
Du och det objektivet levererar mycket vackra landskapsbilder! mvh Danne
Svar från Thordur 2012-08-31 06:00
tack Dan=)
peter
Stämningsfullt som vanligt och varierande uttryck i bilderna från stor ensamhetskänsla till nästan trängsel! ;-)
Svar från Thordur 2012-08-31 06:01
tack o bock anne-sophie=)
peter
Vad roligt att höra att allt rullar på och även sålda bilder, grattis!
Sista två bilderna blir helt klart dagens favoriter, vackert!
//Ewa
Svar från Thordur 2012-08-31 06:01
tack o bock Ewa=)
ja det rullar på nu
peter
Jag gillar bild ett denna dag. Färgerna gör det denna gång tror jag. När jag köpte ny glugg till min 7D velade jag länge mellan en 17-40 /4 och en 17-55/2,8. TIll slut blev det en 17-55 och eftersom jag inte har haft möjlighet att testa en 17-40 så vet jag inte vad jag gick miste om. Som jag fotograferar på land, och använder gluggen till allt möjligt, spelar det kanske heller inte så jättestor roll. Uppskattar dock ljuskänsligheten och det var nog det som avgjorde i slutändan.
Hälsningar Lena
Svar från Thordur 2012-08-31 06:02
tack Lena=) ja jag var ute efter ett ljuskänsligt objektiv men fastnade för detta=)
mvh
peter
Kul du fått sälja lite bilder! 17-40 verkar bli en ny kompis för dig det syns. Fina bilder Peter! Hej / Stig
Svar från Thordur 2012-08-31 06:03
tack stig=) det kommer att bli en bra kompis
peter
Riktigt lyckat Peter! Igen.... Och grattis igen till bildframgångarna!
Ha det gott! / Pelle
Svar från Thordur 2012-08-31 06:03
tack Pelle=)
ja vi får hoppas det blir fler
peter
aventour 2012-08-31 10:18
Det där lät oroande för oss andra som inte håller jämna steg ;-) / Pelle
Läckra bilder Peter! De två sista blir favvisarna idag!
Svar från Thordur 2012-08-31 06:03
tack Helene=)
peter
Vackert! Gillar särskilt 3,4 och 5 med ensilagebalarna och spåren av människa. En fin bild av den svenska landsbygden! /Ida
Svar från Thordur 2012-08-31 06:04
tack Ida=)
peter
Som vanligt mästerliga bilder tagna i gryningen.
Svar från Thordur 2012-08-31 06:04
tack Stefan=)
peter
Den första bilden är jättefin. Du får knoga på.......du har väl några år kvar tills du kan göra som jag......precis som du vill
Marianne
Svar från Thordur 2012-08-31 06:04
tack=) ja men hoppas att det blir tidigare=))
peter
Underbart fina bilder ... Roligt att du och nya kompisen kommer så bra överens. Då blir vi glada vi också när vi får njuta av dina fina bilder. Jag kan se många hänga på väggen ... Kul att du får sälja fler bilder =)
Kram till dej o Nina från oss/ Veronika
Svar från Thordur 2012-08-31 10:05
tack Veronika=) vi kommer skit bra överens vi=)))
kram och ha det så gott
peter