Tidig morgon i dimman med polisen=)

Ibland när klockan ringer denna okristliga tid så det enda jag vill e och döda den  typ=) men jag pallrar mej upp dum som man är fast sängen ropar att kom tillbaka och lägg dej så hamnar man i köket med en kopp rejält stark kaffe i=) sen e det liksom kört.

Ute där i landskapet råder stor frid och en läcker dimma ligger längs med Dalälven så jag åker längs med den och följer kungliga leder mot mitt mål=)

På sina ställen är dimman så tjock så det lönar sig inte att stanna ifall det är fler än jag här ute och riskera att bli kylar märke på någon bil=)

Jag lämnade dimman bakom mej för att åka in mot ett annat ställe och när jag kommer där åkandes längs vägen så ligger det en man på sidan om vägen tillsynes livlös  så jag stannar bilen går fram och kontrollerar om han är i liv, inte en reaktion så jag ringer polis och ambulans  medans jag väntar så går jag fram och ruskar rejält ett bra tag och känner på pulsen då vaknar han till liv och med en andedräkt som fick mej att backa....rejält ap berusad var han...jag åkte när polis var på plats.

jag börjar känna att upplevelsen denna morgon har fått mej rejält trött i ögat så jag beslutar mej för att åka hem

På väg genom stan så ser jag en kille lämna platsen vid en bil med inslagna rutor och dax för samtal 2 till polisen =)) jag skrattade när dom sa du igen!! hahha ja sa jag nu går jag och lägger mej har vart med om tillräckligt idag och ville dom nått mer fick dom ringa senare.....

nu dax att sova och ledsen för bloggspam   brukar inte göra så men idag så fick det bli så....

ha en fin dag

mvh

peter

ps en bonus bild=)

Inlagt 2012-05-27 07:23 | Läst 5732 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Polisspaning och morgonfotografering. Två personer gripna. Jo, jag tackar jag! Hur ska vi andra kunna bräcka det ;)? Gillar den första bilden med sjöfåglarna som flyr undan i tjockan. Skön stämningsbild. För min egen del blir det nog mest spaning från altanen i dag ;).

Ha det bra på pingstdagen

/Torbjörn
Svar från Thordur 2012-05-28 15:11
hehehhe hade jag sluppit allt det där så hade det vart ok men måste villigt erkänna att det var en annorlunda natt=)
tack för det=) altanen är helt ok den med
mvh
peter
Gillar de tre första bilderna idag Peter, skön morgonstämning i dom. Måste kännas bra för själen att ha visat lite medmänsklighet även om personen ifråga enbart var duktigt på "Lyset" där han låg, men sådant kan man ju inte veta på förhand.

Ha en forsatt bra pingsthelg! Hälsn. Leif M
Svar från Thordur 2012-05-28 15:12
tack Leif=) ja har nog aldrig sett någon så berusad tidigare =)) vi får hoppas han hade kul och det var värt det
mvh
peter
Sköna morgondimmor idag Peter :-))
Hälsar /Claes
Svar från Thordur 2012-05-28 15:13
tack Claes=)
mvh
peter
Ingen går säker för Herr Engman, varken fyllon, busar eller de vackra vyerna! :-)
//Ewa
Svar från Thordur 2012-05-28 15:13
hehhehhe nä nu e man polis med i mellan pt=) tack Ewa
mvh
peter
Det verkar vara en bra grej för dej att kliva upp tidigt, du toppar ju dina egna naturbilder i varenda inlägg du gör!
Och så blir norra Sverige dessutom rensat från busar, heja Peter!!!!
Svar från Thordur 2012-05-28 15:20
tack var snällt sagt anne-sofie=) nja naturfotograf o polis e man=))
mvh
peter
Första bilden är jäkligt stämningsfull. Bra jobbat! :)

/Johan Lindén
jpa-photography.com
Svar från Thordur 2012-05-28 15:21
tack Johan=)
mvh
peter
Stämningsfulla bilder som vanligt.
Så det är du som ha jourkoll på Dalarna på morgonkvisten, det känns tryggt. ;)
-affe
Svar från Thordur 2012-05-28 15:23
tack o bock Alf=) hehhehe ja dom sa du igen när jag ringde andra gången hahha
mvh
peter
Det är bra att vi fotonördar ibland gör lite samhällsnytta... ;-) Fast det blir nog lite svårt att slå dig på denna front.... Snygga bilder från den tidiga timmen!
Svar från Thordur 2012-05-28 15:24
tack för det Rauni=) ja det vart en annorlunda morgon måste jag säga;)'mvh
peter
Första bilden helt klart vinnaren idag! Skön bild! Printa ut den i canvas :)
Svar från Thordur 2012-05-28 15:25
tack Micke=)
mvh
peter
Härliga bilder där ettan är kanon med sin fina stämning Dimma är så härligt =)
Kul läsning.
// Anders.
Svar från Thordur 2012-06-02 09:14
tack Anders=) dimma är kul som tusan att fota och här uppe finns det mycket av den varan=)
mvh
peter