Till Minne av dagar som flytt

Inne i en rejäl formsvacka och denna gång känns det rejält tungt, det liksom känns som allt har försvunnit från minnet hur det skulle vara och varför man fotar i huvudtaget. Tror det är för mycket som händer runt omkring och jag känner en riktig otrevlig stress på nått som man egentligen inte skulle behöva fundera på=) men det kanske är bra att stanna upp och fundera på vad man vill och hur man finner lusten för någonstans så gnager det att man ska tappa allt det man lärt sig och tappa synen man har när man far fram där för att finna nått att fota. kanske skulle man ta det en aning lugnare och fokusera på det jag vill och inte låta mig styras så mycket

Men tänker man tillbaka ett tag så kanske det inte är så underligt att man har kommit till en vägs ände och valen värre för det har liksom gått i 200 nått år nu känns det som och man har ju lärt sig en jäkla massa under dessa år som kanske låter som en livstid men det är ju bara 4 år som man hållit på och kanske borde man lära sig att saker och ting tar sin tid.

Kanske är det ens osäkerhet som spelar en ett spratt och på fredag är man igång igen och är där ute=) nå det åter står att se vad som sker och när man ser tillbaka på dagar som flytt så finns det ju mängder som jag är nöjd med som jag gjort

Peter

Inlagt 2013-05-26 15:50 | Läst 3442 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Du är ju grymt duktig, så jag tycker att du ska vara mer än nöjd med vad du hunnit med/lärt dig på dessa 4år!!
Sen är det väl tyvärr så med livet att det är en berg & dalbana, har själv varit både på toppen & botten ett flertal gånger & även om man vet att det vänder så är det segt när man är nere i en dal...
Superfina bilder som vanligt!!
Ha en fortsatt bra dag!!
//Ubbe
Svar från Thordur 2013-05-26 18:46
tack Ubbe=) jo det e väl så det går upp och ned och tror det är så jag känner att man tar samma bilder hela tiden =) behöver liksom finna nått nytt som motiverar en framåt
ha en fin dag
peter
Jag tror att det är lätt att man torskar dit på behovet av bekräftelse. Har märkt det själv till och från, i början blir man glad för varje kommentar och dunk i ryggen, sedan behöver man detta mer eller mindre konstant och känner sig inte riktigt nöjd ändå. För egen del försöker jag komma tillbaka till att fotografera i huvudsak för mig själv och inte för att få bekräftelse från andra. Jag tror att det är just detta att plåta för bekräftelse som förtar glädjen, speciellt eftersom egot är så funtat att denna bekräftelse aldrig kommer att räcka till , och ju mer man får desto mer krävs hela tiden. Så är det för mig i alla fall.
-affe
Svar från Thordur 2013-05-26 18:50
ja bekräftelse har man väl fått och visst är det kul med kommentarer men för min del handlar det mer om att jag tycker jag kört fast och behöver nått nytt att utvecklas med för när det känns som man tar samma bilder hela tiden blir det liksom fel visst kan man utveckla det med och så men jag har nog tappat mitt egna lite behöver nog få en hunger och kunna se nya vägar
peter
Sånt är livet Peter. Man kan inte vara på topp jämt.
Du kommer tillbaka.Luta dig lugnt bakåt och koppla av en stund.
Marianne
Svar från Thordur 2013-05-26 18:51
jag vet=) jag behöver en stund ro sen kommer nog lusten tillbaka =)
peter
Bild 1 är super!! Allt gott
Svar från Thordur 2013-05-29 10:43
tack Micke=)
peter
Jo, skam vore det om du inte var nöjd med det du uppnår. Men vis av min egen erfarenhet känner jag igen mycket av det du skriver. Det blir gärna mer av samma typ av bilder. Same, same but different. Det tar nämligen inte så lång tid att nå till en viss nivå (om man som du har ett utvecklat bildseende) men sedan känns det som eoner att komma de små steg vidare som bara innebär förfinanden som man kanske inte ens själv är helt nöjd med. Men titta bakåt så har du säkert en högre träffsäkerhet idag än då. Erkänn för dig själv att du är riktigt duktig! // Pelle
Svar från Thordur 2013-05-29 10:48
ja där slog du huvudet på spiken det liksom känns som man tar samma hela tiden på nåttvis. jo jag har ju sett min utvecklings kurva och det är väldans skillnad nu mot för ett två år sedan=) jag har svårt för att erkänna sånt vill inte hamna med näsan för högt i skyn=)
ha en fin dag Pelle
peter