Topp 4 bilder

Om man nu är ödmjuk mot sig själv och sina bilder så finns det dom där bilderna man är extra nöjd med. Skulle vilja starta en utmaning här i bloggen att plocka ut fyra bilder man tagit som man är så där extra stolt över. Så här kommer mina 4:

så detta är dom 4 bilderna som ligger mig närmast om hjärtat fast finns säkert dom som tycker annorlunda . så kom igen anta utmaningen och visa dina topp 4 bilder 

peter

Inlagt 2017-01-09 17:21 | Läst 2534 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Onekligen fantastiska bilder. Tyvärr kan jag inte anta din utmaning, har nog 10.000 bilder lagrade, men inte efter ett system där jag kan ta fram vackraste bild.
härliga bilder. Sista bilden är en favorit hos mig.
Förstår att du gillar bilderna, dom är mycket fina!
//Tommy
Kul idè. om jag har några vet jag inte just nu. På FB skrev en viss Jågas att många bilder som jag själv gillar får inte alls många gillande. Medan andra som han inte förväntade sig något av får massor av gillanden. Förmodligen för att man har en upplevelse vid tillfället som inte andra kan uppleva. Tycker dom två mittersta är allra bäst. Måste tillägga att alla fyra är riktigt bra. Ska jag nu välja en så blir det den andra. För länge sedan upplevde jag den där synen nästan dagligen därför kan jag identifiera och känna stämningen vid tillfället.
Sten
Kul utmaning Peter och du visar fyra praktskott. Jag ska försöka kolla vad jag kan hitta men nyss hemkommen från Texas vet jag inte ens hur länge jag håller mej vaken.
Hälsningar Lena
Du visar fina bilder och ger oss en svår utmaning. Det där vad man gillar ändras ju över tid, vissa bilder ändrar man ju plötsligt ståndpunkt om. Jag ska titta igenom mina så får vi se om jag har förmåga att välja!! Annars får man väl göra nya blogginlägg varje timme för att man ändrat sej! ;-)
Jag förväntade mej att få se lokatten i samlingen!!
2017-01-09 19:28   Anders Nilson
Underbara bilder, Peter
Fina skott Peter.
Jag ska kika i morgon kväll och se vad jag hittar
Bra utmaning visa vad man själv tycker om.
Tänder på tredje bilden då jag haft en sådan upplevelse
när jag vandrade i fjällen men fick ingen bild.
Nu fick jag se din..
Tack
Hälsningar
Gun-Inger
Riktigt fina natur och landskapsbilder från dina arkiv av bra alster. Dina 4 är ju riktiga avundsbilder i mina ögon, som också gillar natur och landskap.
Kul idé som jag skall se om jag kan få till under morgondagen.
Väldigt bra bilder och kul ide`!/ Björn T
Verkligen fina bilder Peter.