Var med på en hängning

Klockan 9.00 imorse skulle jag vara ute vid skönvik och deras konstlokal för att hjälpa till med hängning av vår samutställning inför påskhelgens konst runda. Har inte vart så mycket för oljemåningar och sånt men efter idag så tycker jag annorlunda=)  vi hade fullt upp med att hänga alla bilder eller tavlor och konstverk som skulle vara med=) kul att en annan får vara med i detta finrum som fotograf.

Några timmar senare var vi klara med detta=) imorgon så är det tidningar och annat som ska kolla in det hela och på lördag vernissage. nåja nog tjatat om detta.

Stora hallen=) kul att dom kostat på en lokal eller byggnad för detta ändamål , där det finns utrymme för alla att vara och visa sina alster..Påskhelgen börjar den stora utställningen då hänger jag mina bilder på kulturhörnan på biblan  i Säter  och dom ska vara kvar 3 veckor efter påskhelgen.

Mina bidrag till sam utställningen=)  Jag var helt slut efter detta plockandet  med bilder hit och dit innan allt vart bra och passade in=) åkte hem och sov ett par timmar innan jag for ut på obyggderna för att få en liten ro i kroppen.

Solen var på väg ned och klockan var strax 20.00  e ju liksom helt underbart vill jag säga   man liksom vaknar till liv och ett nytt kapitel börjar=)  snart är det nästan ljust dygnet runt och allt blir grönt. Ute på åkrarna rådde invasion av sångsvan och kanadagäss och tranor  men på tok för långt ut för mitt objektiv.

Utan för Hedemora finns ett par fina fågelsjöar men solen hade gått ned för långt bakom bergen för att kunna fota så  det var dax att fara in till Hedemora och en kopp kaffe i sista solljuset=)

En sista bild från dagen som gick   ha en fin kväll=)

mvh

peter

Inlagt 2012-03-28 21:11 | Läst 4457 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Så kul med vernissage! Lycka till! =)
Svar från Thordur 2012-03-29 20:54
tack Helene=)
mvh
peter
Hej Peter! Det blev en skön tur ser jag,är det dit hus man ser.lycka till,får se om jag får ledig av min chef...
mvh Rolf
Svar från Thordur 2012-03-29 20:54
får hoppas vi ses då Rolf=)
mvh
peter
Hur kul som helst ...
Lycka till!
Monica
Svar från Thordur 2012-03-29 20:54
tack Monica=)
mvh
peter
Lycka till med vernissagen! Fiiina bilder! :-)
//ewa
Svar från Thordur 2012-03-29 20:55
tack Ewa=)
mvh
peter
Hej! Såg ut som en fin lokal det där, KUL! Fina kvällsbilder Peter. Ha det bäst! / Stig
Svar från Thordur 2012-03-29 20:55
tack Stig=)
mvh
peter