Vinter i Björkarnas rike...

tänka sig det är ett år sedan jag fotade dom första gången, ett år är avslutat och en sista gång, jag åker dit för besök och ett kärt farväl ... Snön har lagt ett tunt täcke på vägen upp till riket och ett leende kommer till mina läppar när jag hälsas välkommen än en gång till riket...

Står tyst ett tag vindens sus var genom träden den kyliga vinden får en att rysa till....Varför Björkar? kan nog inte riktigt förklara min stora kärlek till dom så nått enkelt svar har jag inte på det.

Det har blitt glest i leden..endast dom starka överlever här och frodas...stilla tittar jag på raderna av tappra björkar när jag stilla vandrar mellan raderna...

Ett år och hur många bilder har det inte blivit=) vilken böjelse att fota björkar sa nån, ja  det kan man ju kalla det, men jag älskar att fota dessa träd och tänker då inte sluta med det heller, för det är ju min böjelse....liksom

Om några år när dom fått växa till sig kommer jag tillbaka till dom för att hälsa på..vi tittar på varandra under tystnad, dom liksom jag vet att tiden är inne för ett avsked  tittar upp en sista gång längs raderna nickar leende vänder mej om och går samma väg tillbaka som jag kom...

Betula är det Latinska namnet för Björk=)

mvh

peter

marie min lilla etter myra

Inlagt 2010-11-12 15:58 | Läst 7925 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Och fina är dom, både björkarna och bilderna :-)
//Claes
Svar från Thordur 2010-11-13 07:09
tack för det Claes=9
peter
Men du vet ju Peter att dom står ju alltid kvar, om du skulle längta efter dom.
Fina bilder med känsla i. Jag förstår att du fått ett alldeles särskilt förhållande till dom där björkarna. Jag har haft svårt att hålla mig från dom, men dom är ju liksom dina
Ha en trevlig helg. Hälsa björkmor
/ Marianne
Svar från Thordur 2010-11-13 07:09
ja dom gör ju det=)
mvh
peter
Ja jag håller fullständigt med, fina och fint är dom och bilderna med text.
mvh micke
Svar från Thordur 2010-11-13 07:10
tack för det Micke=)
mvh
peter
Det var en fin betraktelse i texten Peter. All respekt. De står kvar. Även om ytterligare ett år, och ett år till och...

/Tommy
Svar från Thordur 2010-11-13 07:10
tack för det Tommy=) jo dom gör nog det
mvh
peter