Vinterbilder från Vintrigt Dalom.

Snöar fortfarande här och börjar att undra när det ska vända för snart finns det inte plats för all snö här hemma i trädgården. Nå våren dyker säkerligen upp när det är dags ,när man ser tillbaka på åren som vart så var det ett tag sedan det var sådana massor här. Har vart sparsamt med resor ut med kameran som jag skrev i förra blogginlägget men alla har vi haft våra downs and ups när det gäller foto.

Men planer för året finns och skönt att få vila avtryckarfingret i väntan på lusten att färdas ut på markerna igen. Vintern trots all snö har vart helt okej och kylan har hållits sig kring 15 minus som mest. Lusten att skriva finns där ibland men inte som förr när man skrev bloggar varje dag, å andra sidan har man ju inte alls nått av större vikt att förmedla heller.

Önskar ibland att lusten finns där allt jämnt men med tanke på senaste årens ivrigt fotande så har det mättas av det och kanske inte så konstigt det gör så. Men ställer högre krav på mig själv när jag fotar så det blir inte lika mycket bilder på kortet som det gjorde då. Lite kul är det dock att gå igenom bilder man tog för ett tag sedan som fått ligga i källaren och vänta på redigering och man upptäcker hur annorlunda man tänker om en bild om den får vara ett tag.

Man har avverkat en massa skog på markerna jag brukar vandra så det ser inte lika dant ut nu både på gott och ont så man får se hur det kommer se ut när det börjar bli grönt ute. Alltid kul att utmana sig själv att hitta nytt på områden man har vart flera gånger tidigare och som ofta så är ljust olikt .

Sista bilden har jag lekt med i color efex och gillar dessa för att man kan göra så mycket mer med bilder. lek och testning i olika program utvecklar sinnet och tycker om att mixtra lite för att hitta sånt som ger lite mer sting.

ha en fin kväll

Peter

Inlagt 2018-03-11 19:15 | Läst 3413 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
En mycket tilltalande bildserie!
- hawk
Svar från Thordur 2018-03-11 19:32
Tack Håkan =)
Tjusigt värre!😊
Svar från Thordur 2018-03-12 07:58
Tack hörru :)
Ett vackert landskap där färgerna i den sista är väldigt tilltalande.
Svar från Thordur 2018-03-12 10:03
Tack stefan =)
Man må vara trött på att skotta snö, men på dina bilder gör den sig onekligen bra. Snyggt jobbat!
/Uffe
Svar från Thordur 2018-03-12 10:04
Tack ska du ha Uffe =)
En fin samling bilder du tagit!
Svar från Thordur 2018-03-17 15:54
tack ska du ha claes =)