Lite gott och blandat tills man kanske styr in på något spår

11 (och med lite förklarning)

11/365

Ah denna stubbe eller påle för att ankra båtar på återkommer jag ofta till..med fåglar väder eller dyligt i olika former den funkar bra i bild enligt mitt tycke, men som allt är det olika från person till person.

Appropå tidigare bloggare som skrev i sitt inlägg att denne avskydde 365 projekt vill jag ge min fundering eller snarare förklaring till mitt beslut att försöka mig på detta.

Under en tid har "bildskapandet" för mig gått från Glatt upptäckande och utforskande, mer kräsen (dvs färre bilder), till det är inte värt att foto eftersom det inte är "perfekta förhållanden" och visst det finns en charm i att bara jaga dom "bästa" bilderna men jag har snöat in för mycket.

Nu när mina barn ska växa upp så har det kommit till mig att jag vill fota minnen, inte bara för mig utan för dom. Jag älskar och älskade att hitta gamla foton från för med lite skavanker i utförandet och mer minnen eller berättelser i dom.

 365 projektet för mig handlar mer om att kicka igång vanan, gilla att fota med upptäckarkänsla och att våga fota utan att det är "perfekt" OCH bloggen är inte bara en morot att hålla igång det utan kanske insperation för någon annan, precis det har varit för mig när jag sätt andra hålla på.

detta är dagens bild

Inlagt 2019-01-12 00:17 | Läst 127 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.


Logga in för att kommentera

Det är en fantastiskt bra bild! Enkel, men ändå intressant med det spännande mönstret på isen som gör mycket förstås.

Jag förstår inte folk som ska ha synpunkter på de projekt man bestämmer sig för. Om du tycker att ett 365-projekt är utvecklande och bra för dig, ska du förstås göra det. De som inte vill titta på de bilderna får väl låta bli helt enkelt. Kör på!

Hälsningar, Bjarne
Svar från TommyLindberg   2019-01-13 22:29
Tackar! ur båda synpunkerna