Om livet i stort och smått!

Det var en gång en Frisör

Det var en gång en Frisör. Ja det var en kille som i alla fall ville bli Frisör. Han gillade nämligen att klippa. Just det att få klippa var nog själva grejen, hur det sedan blir är nog en annan femma. Om man klipper lite på ena sidan, eller andra sidan, eller varför inte där uppe eller nere. Det spelar nog egentligen inte någon roll vart det klipps, bara det klipps.

Om killen verkligen blev en Frisör förtäljer inte historien. Men det spelar kanske inte någon roll för klippa kan han ju göra ändå. Eller, är det kanske just det som han inte kan, klippa alltså? 

Hursomhelst, vi kan ju i alla fall kalla honom för Frisören !

Inlagt 2016-05-14 09:00 | Läst 1897 ggr. | Permalink(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Man kan klippa på många olika sätt, det bevisar du med glimten i ögat. ;)
Fast jag måste erkänna att jag tänkte först på hennes hår och trodde att det skulle komma någon frisyr som verkar vara på modet nu, där personerna är rakade på olika ställen av huvudet och skapat frisyrer som jag trodde inte fanns. Där kan man tro att det är någon som varit lite för glad åt saxen.
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 17:34
Tack Margareta! Inte meningen att göra dig besviken:) Den där varianten med att vissa är rakade på olika ställen på huvudet är ganska läcker kan jag tycka. Jag minns inte när det 'fenomenet' slog igenom på allvar men helt klart var det inte gångbart i mina kretsar på 70-talet.
Tänk så många sorts frisörer det finns här i världen....Och inte bara så många sorts utan så många frisörer...Typ hälften av 9 miljarder.....Kul!/ Björn T
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 17:35
Mångfald Björn, mångfald är vad som gäller, och det har jag inget emot. Tack!
Jag gillar klippningen på den nedersta bilden... =)
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 17:36
Ta mig tusan om inte jag gillar den klippningen också Lena, tack :) !
Det er nødvendigt at klippe en gang imellem Ingemar og her har du klippet ret :-)
Hilsen fra Erik i Roskilde.
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 17:37
Men Erik, jag kan inte klippa, det är bara Frisören sonkan klippa:) Tack!
Efter en del klippning blev det en riktigt bra bild. Den sista går hem direkt.
Hälsningar Lena
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 17:43
Som klippt och skuren alltså, tack Lena :) !
Här finns många frisörer som klipper Det finns också som gör ett superklipp som i sista bilden Bra bilder Ha en skön pingst : ) // Gert
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-14 18:25
Ett superklipp vore ju perfekt, frågan är bara hur ett sådant klipp ser ut ;) Tack Gert !
Jag undrade vart bildserien skulle leda, men frågan är öppen även i slutet, i alla fall för mig, och det är bra! Intressant sätt att ordna bilderna, där man successivt kommer närmare. Det slutar överraskande med ben och fötter. Vet inte vad jag ska säga om frisyren, men okej för mig!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Ingemar Svensson   2016-05-16 08:57
Tack Bjarne! Det är nog bara jag som riktigt förstår mig på grejen med bildserien och den omtalade Frisören :) Ha en bra vecka !