Betraktelser från livets stig

Bröllopsfotografen!!!

Det blir inte så mycket tid över för fotografering, men på kvällarna rensar jag i fotoarkiven och fastnar förstås. Det går bra de första 20 minuterna då rensas det med stor frenesi, men sedan tar nostalgin och känslorna överhand och jag får svårare och svårare för att radera bilder. Även naturbilderna påminner mig om speciella tillfällen och så är jag fast i minnen. Inte undra på att det tar tid att få ordning på mina bilder!

Ikväll upptäckte jag att jag faktiskt fotograferat ett bröllop! Inte som inhyrd offentlig bröllopsfotograf, utan bara som moster till brudgummen. Fotade i jpg då jag insåg att det skulle bli många bilder på minneskortet, eftersom det var läge för en riktig fest.

Först var det mingel och så småningom dags för vigsel.

Efter vigsel tog festligheterna fart, men innan jag glömde kameran för dansgolvet fick jag faktiskt till några gruppfoton.

Oj vad åren går! Har tagit bilderna direkt från inställningarna i kameran, förutom sista bilden som jag beskurit något samt gjort konverterat till svartvitt på enklaste sätt.

Ha det gott därute!

Inlagt 2015-02-17 20:07 | Läst 1248 ggr. | Permalink
Härligt med lite sommar och bröllop såhär mitt i vintern. Jag tycker att bröllp alltid är en garanterat glad tillställning. Trevligt, tack för titten!! //Peter
Svar från yka 2015-02-18 18:10
Det var en glad tillställning! Kan nog inte bli så mycket annat när kärleken blir befäst! Ha det fint! Yvonne
Sommar, Sommar Sommar. Härligt med en vigsel i det fria. Också ett tillfälle då alla samlas. Fina bilder och jag gillar den svartvita då det passar bra vid en gruppbild.
Sten
Svar från yka 2015-02-18 18:12
Bröllopsparet hade tur med vädret! Det regnade dagen innan och började småskvätta igen under natten, men under dagen var det varmt och solen sken. Ha det gott! Yvonne
Det där med vilka bilder man skall rensa eller behålla är en svår balansgång. Jag rensar hårt, antagligen för hårt:) Finfina bilder du sparat här i alla fall.
Svar från yka 2015-02-18 18:13
Bildrensning är ett evigt dilemma, men jag blir tuffare och tuffare, även om det tar tid! Ha en fin kväll! Yvonne
Förtjusande bröllopsbilder! Visst är det svårt att rensa. Kommer man någonsin att få någon glädje av alla bilder man sparat? Fast det vet man ofta inte förrän efter en tid.
Svar från yka 2015-02-18 18:16
Precis som du skriver är det många bilder som man aldrig kommer göra något med, fast just det kan det vara svårt att veta. Sporrad efter en kommentar av Sten för ett tag sedan försöker jag bli allt tuffare i mina rensningar. Ha det bra! Yvonne
Vi har nog alla problem med rensning. Natur kan man slänga en hel del men är det människor eller kära djur då känns det fel, så dom är det bäst att spara.
ing-marie
Svar från yka 2015-02-18 18:18
Håller med dig, sparar i princip allt av mina husdjur och närmaste! Försöker bli tuffare vad gäller rensning av naturbilder, men de blir lite som en dagbok. Ha det bra! Yvonne
Härliga bilder från denna samtid för framtiden som ofta kommer nästan med en gång.
Jag som är dokumentärfotograf från början kan inte nog skriva om värdet på dessa bilder.
Tack för du visade dessa för jag njuter av att de denna glädje som det var.
Nöjd är du klart när du såg bilderna nu igen. Kan jag tänka.
///Gun-Inger
Svar från yka 2015-02-21 18:17
Hade faktiskt glömt bort de här bilderna så det var roligt att återuppleva bröllopet igen! MVH Yvonne