Med mina ögon sett

Betraktelser från livets stig

Så kom hösten

Bara att inse att min aktivitet på den här bloggen är mer än sporadisk. Fotograferandet följer samma mönster, periodvis fotar jag ganska mycket men med ganska långa uppehåll där emellan. Nå alla blir saliga på sitt sätt! Nu är hösten här och i naturen blir det tyst och stilla. Härom dagen flög ett sträck med tranor över tomten på väg söderut.

Lite undrande blir jag då tranorna i byn lämnar för sydligare breddgrader redan i mitten av augusti. Bilderna nedan tog jag bara någon dag innan de sista tranorna lämnade.

Några fler bilder av fåglar som nu lämnat trakten och förhoppningsvis återkommer i vår.

Naturbilder ligger mig varmt om hjärtat och många sådana blir det. Tyvärr inte så många skogsbilder då det avverkats otroligt mycket skog i närområdet det senaste året och mer blir det. Gör mig så otroligt ledsen, arg och uppgiven. När skall det bli ett stopp för dessa kalhyggen?

Bilder av nära och kära samt torpets djur blir det förstås också. Ett antal kycklingar ruvades fram även i år, men det får nog bli de sista. Kan inte ha hur många höns som helst!

I mitten av sommaren fick jag min andra vaccindos och kunde äntligen umgås närmre med de mina. Här ute på svamptur med de yngsta barnbarnen.

En tur i blåbärsskogen har det också blivit.

Många bilder blev det! Får se när jag tar mig tid med nästa inlägg! Ha det fint därute i höstrusket!

Postat 2021-09-28 17:28 | Läst 335 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera