Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Tipsa oss om evenemang!
Söktext
Region
Datum
Arven efter varven

10 februari - 21 april, Arbetets museum, Norrköping

Hur var det att arbeta under varvsepoken i Göteborg? Här varvas nytagna porträttbilder och citat från före detta varvsarbetare med konstfotografier av de nötta, rostiga redskap och inventarier som fanns kvar på Götaverken Cityvarvet år 2015.

Samtidigt i Värmland

23 februari - 28 april, Värmlands museum

Fotografier som tas idag skriver vår gemensamma historia imorgon. Men vilka bilder sparas egentligen för eftervärlden? Oftast är det spektakulära händelser, det enastående och fantastiska eller det dramatiska som förevigas

Ur ugglornas dunkla skog, Victor Hellros

3 februari - 26 maj, Sörmlands museum

Genom sina fotografier vill Victor Hellros få betraktaren att reflektera över alla de levande varelser som finns i vår närhet. Kan vi se på vår omvärld med större nyfikenhet och ödmjukhet? Kan en uppmärksam blick på naturen få oss människor att se vår egen plats i ett större sammanhang?

Widely close - Cato Lein

18 januari - 14 april, Hotell Lydmar

ANNONS