Annons
Artiklar > Webb-TV: Hur dokumenterar man en folksjäl?

Webb-TV: Hur dokumenterar man en folksjäl?

Tobias Hagberg på Fotosidan Akademi träffar Robert Eliasson, fotograf och ambassadör för Leica. Robert har under 8 år regelbundet rest till Kuba för att i bild försöka fånga kubanernas säregna förmåga att överleva under många gånger bistra förhållanden. Robert berättar om sin snabba karriär och utveckling som fotograf, och om Kubas pågående islossning i relationerna till USA och västvärlden. 



Publicerad 2015-11-07.

2 Kommentarer

Inga-MargarethaS 2016-02-10 23:27  
Det här var/är en riktigt trevlig intervju med Robert.
Jag bara satt här och lyssnade, funderade och förstod vad han menade med allt han berättade om Cuba och det cubanska folket som ligger honom mycket varmt om hjärtat!
Det är ändå 44 -45 år sedan jag sist träffade Robert ( skolkamrat under något år) och det här var faktiskt den Robert jag kände som ung, fast nu en vuxen man.
Vilken ödmjuk person han är!
MalenaL 2016-02-18 09:59  
Intervjun visar varför det är så värdefullt att ibland låta sakers ta tid, eftertänksamhet, att inte alltid göra det som är snabbt och enkelt.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS