Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Om Fotosidan > Köpvillkor

Köpvillkor

Dessa villkor ersätter tidigare villkor

Giltigt från 2024-01-11. Villkoren omfattar även White Balance personuppgiftspolicy.

Tjänsterna tillhandahålls av White Balance AB (556697-0009)

Tjänsterna är löpande

Plus-medlemskap och prenumeration är löpande, om inget annat anges, men utan bindningstid och kan sägas upp närsomhelst via din medlemsprofil.

Betalningsvillkor

Vi använder Billogram, Klarna och Paypal som betalpartners. Beroende på produkt så finns olika betalsätt. Alla betalsätt finns inte på alla produkter. 

Bor du utomlands så betalar du med Paypal

Priser

Vi förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar under året och reserverar oss för de fall där tryckfelsnisse varit framme. Butikens priser inkluderar moms.

Om Plus-medlemskapet

Efter köpet så får du Plus-medlemskap direkt.

Övrig info om Plus-medlemskap och Fotosidan Magasin-prenumeration

- Vi kan under pågående medlemskap förändra priser, villkor, funktioner och innehåll.
- Vi behöver inte meddela detta innan förändring sker.

Avtalsperiod

- Plusmedlemskapen gäller denna valda perioden från det datum vi fått pengarna.
- Om du köpt ett löpande Plus-medlemskap eller Fotosidan Magasin-prenumeration så kommer vi automatiskt förlänga och debitera dig tills du själv säger upp det via Din sida. Det finns ingen bindningstid men vill du inte att prenumerationen förlängs så skall sen sägas upp senast 48h innan perioden löper ut.

Din Sida ser du ditt slutdatum för Plus och för din prenumeration på Fotosidan Magasin.

Adressändring

Du ansvarar för att vi har rätt adress till dig för leverans av Fotosidan Magasin och du ändrar själv adress via Din prenumerationssida.

Distribution av Fotosidan Magasin

Leverans av papperstidning sker via Bring och Postnord. Skulle din papperstidning inte komma fram så meddela oss inom skälig tid. Vi försöker omgående lösa det genom att skicka ut ett nytt exemplar.

Om övriga produkter som du köper via vår butik

Alla övriga produkter som du köper via oss levereras av respektive leverantör och det är dit du vänder dig om du har frågor kring varan.

Utebliven betalning

Utebliven betalning godtas inte som uppsägning av Tjänst. Om du inte fullgör din betalningsskyldighet så har vi rätt att och skicka dig en slutfaktura för omgående betalning. Vi förbehåller oss också sig dessutom rätten att tillsammans med slutfakturan fakturera dig för eventuella betalningspåminnelser, inkassokostnader och dröjsmålsränta enligt lag

Förändringar av leverans

White Balance har rätt att med 30 dagars varsel även under pågående avtalsperiod göra förändringar i den beställda produkten/tjänsten eller ersätta den med en liknande produkt som antingen distribueras fysiskt eller elektroniskt. Om den beställda produktens utgivningsfrekvens förändras, ska White Balance AB fortsätta leverera produkten intill dess att det innestående abonnemangsvärdet är mött. Om den beställda produkten utgår ska White Balance AB erbjuda en alternativ produkt samt leverera denna intill dess att det innestående abonnemangsvärdet är mött. Återbetalning av innestående abonnemangsvärde kan ske endast om White Balance AB inte uppfyller ovan beskrivna åtaganden om fortsatt leverans.

Integritetspolicy?

Den hittar du på denna sidan.

Fler frågor?

I vår FAQ finns svar på många frågor

Ångrar du dig?

Du har enligt Distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar, när du handlar inom Sverige. Beställd och/eller betald period av digitalt innehåll har inte ångerrätt och betalas inte tillbaka enligt distansköplagen. Har du frågor om ett köp kontakta oss gärna på [email protected]Publicerad 2013-01-24.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS