On Location Natur - Save the date - 15-16 augusti

On Location Natur - Save the date - 15-16 augusti

I slutet av september så körde vi On Location Natur för första gången. Det blev en riktig succé så det var lätt att bestämma att vi skulle köra 2020. Nu är datumet satt till helgen 15-16 augusti.

Bakgrunden till OnLocation-konceptet är att Fotosidan har funnits sen 2001 och har vi har varit på mängder av fotomässor. 2002 var vår första mässa och då vi bara funnits ett år så kassan var skral så vi tältade utanför Elmia det året. Med tiden så har det fysiska mötet förändrats - från stora mässor till mer exklusiva event. Under 2019 så kände vi att det var dags att försöka nydana det mötet lite och tillsammans med vår fotorese-partner Wild Nature Fotoresor så släppte ett helt nytt koncept - fotomässan med de senaste produkterna men framförallt också riktiga workshops ute i naturen. Här hittar du mer om On Location Natur i september

On Location Natur kommer alltså köras igen tillsammans med Wild Nature Fotoresor och vi har ett par bra ställen på G i södra Sverige men inte satt ner foten ännu. Vi vill vara säkra på att vi har en location som är minst så bra som Örenäs Slott var. Det kommer återigen att vara begränsat antal platser (ca 100 stycken). Förra året sålde vi slut snabbt.  

Håll utkik efter med detaljerad info i januari och februari.Publicerad 2019-12-30. Läst av 2137 personer.

1 Kommentarer

Thuflan 2019-12-30 22:09  
Vad roligt att detta kommer igen men tänk på att Sverige är avlångt och det vore roligt om det fanns även längre upp i vårt vackra land.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS