Play > Vimeo Best of the Year Award

Vimeo Best of the Year Award

På den lite smalare streamingtjänsten Vimeo finns mängder med kvalitativa konstnärliga filmer. Varje år väljer Vimeo ut de som de ansågs som bäst under året.

Har du fotograferat stillbild under lång tid så kan video var en spännande väg att gå och när Vimeo väljer ut sina favoriter under 2019 så finns det mycket inspiration. Vimeo har delat upp filmerna i kategorierna: Action Sports, Animation, Brand Story: Large Business, Brand Story: Small Business, Branded Content, Comedy, Documentary, Drama, Experimental och Travel.

Att titta igenom filmerna ger bra inspiration för berättar- och klippteknik, för det just är detta som är det svåra med att filma. Till skillnad från stillbild som ofta är tänkta som separat verk så måste man tänka annorlunda när det gäller film. Här gäller det att mer noggrant planera hur den röda tråden skall löpa och det hela skall förpackas. På sajten Skillshare finns mängder med kurser i ämnet och även Moderskeppet har kurser i ämnet.Publicerad 2020-01-31. Läst av 3224 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Merläsning

ANNONS
BWF Polarizer