Annons
Artiklar > Fotosidan provar Sony A9 II

Fotosidan provar Sony A9 II

Plus

Sony har lanserat en ny proffskamera, A9 II, som främst är tänkt för press- och sportfotografer. Vi har fått möjlighet att fotografera olika sporter med kameran, men framförallt så har vi provat den allra viktigaste funktionen för yrkesfotograferna.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2019-11-01.

4 Kommentarer

PMD 2019-11-01 17:49  
Kameran kanske borde ha ett stort antal färdigkokta sportlägen så att man slipper bläddra i det 58-sidiga AF-häftet?
Bengf 2019-11-04 06:14  
Ett 58 sidigt häfte om autofokus inställningar var en överraskning för mig, ser det som en bra bonus med förslag om inställningar, mins att till EOSMKIV följde en 40 sidig bilaga enbart om autofokus. Det är väl extra bra för dom som är ovana med Sony systemet eller Canons version.

Bra att testaren ändå nämner att vertikalgrepp fins att tillgå som hjälp med större objektiv också, har man dragkrok på bilen så fins möjligheten att koppla på en kärra vid stora transporter av gods, men man behöver inte köra med den hela tiden som sagt.
motofoto 2019-11-04 18:50  
"– Processorn heter Boinz X", nja, Bionz X ;-)

Jag bytte från 1DXmkII till a9 i våras och tyckte först att ergonomin va svår att vänja sig vid, men i slutet på sommaren klämde jag på en 1Dx igen och blev förvånad hur snabbt muskelminnet hade vant sig.
Thomas Strandberg 2019-11-05 21:43  
" trestegslöpare" ? ;)
Svar från David Elmfeldt 2019-11-05 22:05
Skum typ av löpare. :) Någon kreativ korrläsare var visst lite väl kreativ :)
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning