Visa ett inlägg
  #1  
Gammal 2019-04-05, 07:06
Canalog
 
Medlem sedan: dec 2005
Inlägg: 378
Irriterande- andras gilla-markeringar
Varför visas andra medlemmars (följare?) hela tiden när man uppdaterar fotosidan? När man väljer bort ”alla” och kryssar i ”Till mig” så sparas inte detta val, utan nästa gång man loggar in eller uppdaterar fotosidan så måste man ändra detta igen. Mycket irriterande!
Bifogade miniatyrer
Klicka på bilden för en större version

Namn:	E9CD14F3-09A8-452C-9D50-03200F098974.jpeg
Visningar:	12
Storlek:	26.9 KB
ID:	147819