Annons
  #1  
Gammal 2007-08-26, 23:52
999
 
Medlem sedan: apr 2007
Inlägg: 35
Fråga MD-4 problem
Kan vara ja som inte förstår mig på den än bara.. men ja har laddat i 8st ny (ikea) batterin, å satt i en 24 bilders film i kameran och tryckt på "avtryckan". då spolar motorn fram filmen tills den är slut, men man kan inte ta några kort.. inte i S eller C läget. Spelar ingen roll om motorns räknare är med eller inte...

Är de något fel på kameran, motorn eller kan de va för dåliga batterin??

MVH
Björkman
  #2  
Gammal 2007-09-01, 08:18
skurken
 
Medlem sedan: okt 2004
Inlägg: 153
Hej! Börjar bli svårt att svar på frågor som rör analoga kameror. Jag har själv aldrig ägt någon men föreslår att du ringer Nikon och ber att få prata med någon tekniker. De brukar lösa de flesta problem. Lycka till!!!

MVH: Micke Olsson
  #3  
Gammal 2007-09-06, 19:07
bellasoda
 
Medlem sedan: dec 2006
Inlägg: 87
Hej,
Så här ska det ju i alla fall inte fungera. En sak som man kan göra om man vill lära sig lite mer om hur kameran funkar är att köra kameran utan film och med filmluckan öppen. Och vid ett tryck på knappen så ska ju endast en ruta matas.

Om man trycker på skjutreglagen på baksidan av motorn däremot så spolas ju filmen tillbaks (och slutar inte spolas), men jag antar att det inte är de knapparna du tryckt på.

Mvh
Tommy
  #4  
Gammal 2007-09-11, 23:10
999
 
Medlem sedan: apr 2007
Inlägg: 35
Tack för svar =)

Har inte hunnit ringt Nikon, men ja har nog lyckats hittat vad det är.. till 85% säkerhet... =P
Ja tror de är så att något "drev" för framdragningen är trasit i kameran(!!!)... för de finns ett läge me kameran löst som framdragningsarmen känns som den går mot nått som inte är så helt i kameran...

Men då är frågan vem kan laga något sådant... skönast är ju om de finns någon inärheten av där ja bor (Ludvika, södra Dalarna)

Tack för all hjälp =)
Besvara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 16:53.



Miops Capsule360