Annons
  #1  
Gammal 2012-10-19, 09:54
Erikhaglund
 
Medlem sedan: jan 2011
Inlägg: 492
Uppladdningsprestanda 7D-batteri
Efter uppdatering till senaste firmwaren på min 7D har båda batterierna (original) tappat en grön pinne i uppladdningsprestanda. Batterierna är ca 17 respektive 14 månader gamla (dvs inköpta då). Någon som upplevt samma fenomen? Är det en slump att det skedde efter uppdateringen? Är det normalt att batterierna tappar prestanda efter ovan nämnd tid? Går det att åtgärda?
  #2  
Gammal 2012-10-19, 19:20
sarnor
 
Medlem sedan: apr 2003
Inlägg: 2 927
Det är förmodligen en slump. Det är helt normalt att batterierna tappar kapacitet med tiden, faktiskt även om de inte används. En "pinne" på mer än ett års tid skulle jag säga är väldigt bra. Det går inte att göra något åt, utan är bara att leva med.
  #3  
Gammal 2012-10-19, 19:34
Studiomats
 
Medlem sedan: sep 2004
Inlägg: 192
Har 6 batterier och de första 2 är från 2009, endast en pinne kvar och det märks att de börjar ta slut. Nästa 2 är från 2011, 2 pinnar kvar, så det är nog normalt skulle jag tro. De 2 senaste är från i somras och där har jag 3 pinnar.
  #4  
Gammal 2012-10-19, 22:00
aasaboe
 
Medlem sedan: jan 2006
Inlägg: 871
Mina 2 i batterigreppet är från juli 2010, båda har två pinnar kvar.
  #5  
Gammal 2012-10-22, 12:53
apersson850
 
Medlem sedan: aug 2007
Inlägg: 9 116
Jag har batterier av varierande åldrar, och de som inte är från i år har två pinnar allihop, tror jag.
Besvara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 05:37.



Miops Capsule360