Annons
  #1  
Gammal 2019-04-05, 07:06
Canalog
 
Medlem sedan: dec 2005
Inlägg: 367
Irriterande- andras gilla-markeringar
Varför visas andra medlemmars (följare?) hela tiden när man uppdaterar fotosidan? När man väljer bort ”alla” och kryssar i ”Till mig” så sparas inte detta val, utan nästa gång man loggar in eller uppdaterar fotosidan så måste man ändra detta igen. Mycket irriterande!
Bifogade miniatyrer
Klicka på bilden för en större version

Namn:	E9CD14F3-09A8-452C-9D50-03200F098974.jpeg
Visningar:	11
Storlek:	26.9 KB
ID:	147819  

  #2  
Gammal 2019-05-03, 17:36
Johan Pihl
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 207
Trots att du valt "Spara"? Det låter irriterande.
Nåt nytt som irriterar mig är att när man trycker på "gilla knappen" på en bild, så får man upp som händelse på sin sida varje gång när nån annan också tryckt på "gilla knappen" på samma bild!
  #3  
Gammal 2019-05-03, 19:18
lonian
 
Medlem sedan: apr 2010
Inlägg: 1 303
Testat i annan webbläsare?
Besvara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 21:37.



Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer