Annons

Fotosidans Forum > Fotosidan.se > Frågor om Fotosidan > Vit sida i forumet var och varannan gång (500 internal server error)

Besvara
 
Ämnesverktyg Betygsätt ämne
  #1  
Gammal 2019-07-31, 14:02
ztenlund
 
Medlem sedan: sep 2008
Inlägg: 6 491
Vit sida i forumet var och varannan gång (500 internal server error)
Ja, var och varannan gång man försöker söka efter nya trådar ("Nya (olästa) inlägg") eller öppna en tråd blir sidan bara vit förutom reklamspalten. I nätverksfliken har då showthread.php eller search.php 500 internal server error som statuskod. Detta började någon gång igår tror jag.
  #2  
Gammal 2019-07-31, 14:08
GunnarW
 
Medlem sedan: feb 2004
Inlägg: 411
samma för mig, lite här och var på FS
  #3  
Gammal 2019-07-31, 15:16
PeterWem
 
Medlem sedan: jun 2006
Inlägg: 4 620
Japp, samma.
  #4  
Gammal 2019-07-31, 15:30
Tonyeagle
 
Medlem sedan: nov 2001
Inlägg: 5 394
Samma här
Jepp, tryck uppdatera så brukar det ladda om på rätt sätt (jobbigt).
  #5  
Gammal 2019-07-31, 16:50
AFJ
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 9 990
Även jag
har samma problem. Fick det tidigt imorse när jag försökte göra några inlägg.

Även just nu så problemet verkar kvarstå.
  #6  
Gammal 2019-07-31, 18:54
nivas
 
Medlem sedan: sep 2001
Inlägg: 938
Har samma problem,
löser sig alltid genom att uppdatera (F5).
  #7  
Gammal 2019-07-31, 21:10
PMD
 
Medlem sedan: aug 2004
Inlägg: 26 773
Ibland måste jag göra refresh på sidan flera gånger innan den visas.
  #8  
Gammal 2019-08-01, 14:34
Flash Gordon
 
Medlem sedan: sep 2001
Inlägg: 6 155
Det gäller också när man laddar upp inlägg med bifogade bilder. Man kan få försöka kanske 10 gånger innan det fungerar.

Detta händer för mig framförallt på Fotosidan forum.

Inga andra sajter har detta problem. Fotosidan fram med skiftnyckeln.

Första sidan fungerar dock alltid.
  #9  
Gammal 2019-08-01, 23:45
jonas18z
 
Medlem sedan: jan 2003
Inlägg: 738
Samma här. typ var 10-20 gång
  #10  
Gammal 2019-08-24, 02:29
PMD
 
Medlem sedan: aug 2004
Inlägg: 26 773
Tröttur
Nu har Forumservern blivit lite trött igen. Ungefär samma symptom som beskrivits i den här tråden ovan.
  #11  
Gammal 2019-08-24, 13:56
jag&bilden
 
Medlem sedan: jan 2009
Inlägg: 896
Och förutom var annan vit får man nu en stor gul blaffa med texten

Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på Plus

Med endast en knapp synlig - Läs mer.

Och den leder till en ny sida. Och backar man är blaffan kvar.

Det känns tröttsamt att försöka ta del av innehållet via telefonen.

Tråkigt.
  #12  
Gammal 2019-08-24, 13:58
ztenlund
 
Medlem sedan: sep 2008
Inlägg: 6 491
Det är rent löjeväckande nu. Om det nu är halva priset på Plus-medlemskap så borde det väl åtminstone ladda hälften av gångerna...

Senast redigerad av ztenlund den 2019-08-24 klockan 14:18.
  #13  
Gammal 2019-08-24, 14:08
Flash Gordon
 
Medlem sedan: sep 2001
Inlägg: 6 155
Det är något som inte klaffar hos Fotosidan. Det är väl nu snart en månad sedan vi hade detta problem.
Nu är det tillbaka och är otroligt irriterande.

Inom IT-företag är det en dödssynd att inte hantera problem så de inte kommer tillbaka. Har man rättat en bugg skall den inte dyka upp igen.

Eftersom det främst är forumen som drabbas så har ni patchat detta en gång. Varför är det då tillbaka igen?
  #14  
Gammal 2019-08-24, 16:19
alfin
 
Medlem sedan: aug 2005
Inlägg: 4 093
Menyn längst upp till vänster verkar bara fungera ibland eller på vissa sidor. Samma i Chrome och Firefox.
  #15  
Gammal 2019-08-24, 18:50
Johan Pihl
 
Medlem sedan: nov 2003
Inlägg: 210
Samma här, jag måste uppdatera sidan flera ggr innan det funkar. Får annars bara upp en tom vit sida.
Likadant när jag ska ladda upp bilder, så blir det bara en tom ruta, som inte går att klicka på, istället för en bild.
Har skrivit och klagat över detta, men de som sköter Fotosidan.se verkar inte bry sig ett dugg. Tråkigt när man är betalande medlem sedan flera år tillbaka.
Besvara

Bokmärken

Ämnesverktyg
Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:47.



B+W Filter