Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Tips, missa inte dessa bilder!

Produkter
(logga in för att koppla)

fotojohan

Aktiv medlem
Sjukt bra tagna bilder. Dock ligger det mkt slit och rädsla bakom dom tror jag. Bilderna säger en hel del om vad som händer utanför Svea rikes gränser, vilket är mkt rörande. En stark fotograf som tagit bilderna, inget snack om den saken.

Vid tangenterna: Johan Forsmark
 

stäck

Aktiv medlem
Mycket bra bilder, inget att orda om.
Men varför envisas alla med att ha såna där vedervärdiga siter med popupfönster och flash och annat bajs? Det går att visa bilderna precis lika bra med vanlig HTML, men av nån anledning duger det inte åt "fina fotografer". Det måste bara vara flygande knappar och fladdrande text.

Och det där popupfönstret? Ren terrorism!!!
 

rickardsund

Aktiv medlem
tyvärr så är det antagligen nån agentur/bildbyrå hon är ansluten till som har hand om hemsidesmakeriet och ger gladeligen nån web-nisse fria händer...??en teori..när man läser om fotografen är det ju inte direkt i "jag" -form.

Men tycker att den var ok, sett mycket värre flashterrorister..=)

Rille
 
ANNONS