Annons

Bra IPS bildskärmar för ett OK pris?

Produkter
(logga in för att koppla)

jenordfoto

Aktiv medlem
Tjenare!

Är på jakt efter en bra IPS skärm. Har än så länge hittat två jag är intresserade utav, det är en NEC MultiSync EA231WMi(http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=490388) och en Fujitsu ScenicView P22W-5 Eco IPS(http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=438762). Båda har fått bra i tester. Jag är dock mest intresserad utav NEC;en, men responstiden på 16sekunder får mig att bli skeptisk. Jag är inte killen som spelar mycket, men visst händer det. Men jag är intreserad utav att veta hur 16ms känns. Har letat som en dåre efter en film med 16ms, ett spel eller någonting som visar hur det är.

Ni får gärna prata utifrån egna erfarenheter, desto bättre. Har ni något att rekommendera så gör det, jag drar mig nytta utav allting!

Så vad säger ni?

Mvh
 

jenordfoto

Aktiv medlem
Nu är jag bara 16 fyllda, och kommer isf. önska mig detta i julklapp. 5000för en skärm är för tillfället lite mycket, i framtiden dock så kommer det inhandlas bättre skärmar då jag förhoppnngsvis har en inkomst. Necen har också fått bra betyg, så om någon hade erfarenhet utav den så vore det bra. vet inte om jag skrev det men är lite skeptisk till de 16ms;ena som är på skärmen. Vad säger ni om det?
 

jenordfoto

Aktiv medlem
Den skärmen verkar fin!
Alltså, jag kan tänka mig 1500 mer för den andra ultrasharpen för 5000:- men då är frågan hur bra den är. Är den prisvärd osv?
 

jenordfoto

Aktiv medlem
Men helt seriöst, jag har två skärmar som jag är intresserade utav. Necen och Dellen, finns det fler som ni tror sig intressera mig?
 
ANNONS