Annons

Trädstruktur på diskussionerna

Produkter
(logga in för att koppla)

flutte

Aktiv medlem
Ojojoj.. Nu kommer jag med ett sådan där förändringsförslag som river upp hela fotosidans struktur....

En trädmodell (som News) för läsningen av inläggen i en diskussion, istället för dagens raka struktur. Visserligen har den raka formen den fördelen att man får en överblick över hela diskussionen, men om diskussionen glider iväg i två eller flera riktningar blir det svårt att följa.

En trädmodell skulle även göra det möjligt att ignorera en gren, till exempel pga att den blivit ointressant.

Och allra bäst är naturligtvis ifall de som vill kan fortsätta läsa i dagens raka struktur, så blir alla glada och nöjda! :)

/Fredrik
 

Jöörgen

Guest
News är underskattat. Det finns mycket funktionalitet som jag saknar när det gäller webbforum och trådar är en av dem. Däremot så utesluter inte de två lösningarna varandra. Man kan spegla ett webbforum till news (eller tvärtom).

Nåväl, för de som vill nosa lite på news så finns swnet.foto på svenska och rec.photo har flera specialiserade diskussioner på engelska.

Fördelen med fotosidan.se är att den är tillgänglig för de flesta och att det finns en bred och aktiv användarbas.

Jörgen
 

jimh

Kodsnickare
Forumpersonal
Det är väldigt få långa trådar här, så jag har svårt att se vad det skulle tillföra.
 

Paragrafryttaren

Aktiv medlem
News är visserligen det avgjort smidigaste diskussionsmediet (IMO) men jag vet av personlig erfarenhet att trädstruktur à la USENet (även om man inte behöver köra med det i läsaren) på ett webbaserat forum är en ren PITA (Pain In The...) då det helt enkelt är för jobbigt att bläddra genom trädstrukturen.
 
ANNONS