Annons

Skräpiga Miljöer I Mälardalen!

Produkter
(logga in för att koppla)

partystarter

Aktiv medlem
Ursäkta versalerna, förhoppningsvis tittade lite extra folk hitåt :)

Jag och två av sidans medlemmar tänker ge oss ut på en mindre fotoexkursion helgen 29-30/10 och letar efter "dåliga" miljöer att fota. Gamla industrimiljöer, ruckel, bilskrotar med många gamla lik, gamla broar, övergivna tunnlar, utbrända hus och all annan sorts förfallen mänsklig skapelse.

Siktet är inställt på Mälardalen då vi redan har ett objekt där som ingår i färdplanen. Vissa idéer om att åka en sväng upp i Bergslagen finns också så det är inte slaviskt just Mälardalen det rör sig om. Utgångspunkten för resan är Stockholm så det är väl att föredra lite östligare tips.

Brainstorma fritt! Kan ni få med en vägbeskrivning är det guldstjärna! Någon som vet hur det ser ut runt Kvarntorp (Närke) förresten?
 

partystarter

Aktiv medlem
Ruckel galore!

Tackar för tipset. Tyckte att jag hade letat igenom bland forumen men de är ju några stycken... Fick en hel del bra tips även om kanske mycket handlade om samma objekt.

Kanske någon som har fler tips att tillföra? Finns det några riktigt usla grejer i Bergslagen månntro? Har fått nys om några gruvområden som kan vara sjyssta men är säker på att det finns mer! Nedlagda bruk/fabriker månntro?
 
ANNONS