Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Riksdagsval 2007 (Finland)

Produkter
(logga in för att koppla)

Highweiss

Aktiv medlem
Som några av er kanske märkt hade vi riksdagsval här i Finland i söndags och precis som i Sverige blåder det högervinder här. Stort framåt för moderata samlingspartiet. Anyway, var på Rundradions stora valvaka och fotograferade och tänkte bjussa på en länk här

http://www.yle.fi/internytt/bilder/special/val2007/webbgalleri/index.htm

Kom gärna med kommentarer! Typerna på bilderna är mestadels partiledare, om nån undrar vem de är.

/Andreas
 

Highweiss

Aktiv medlem
Om nån är intresserad kan jag ju berätta att det blåser från höger också här i Finland. Centern höll knappt sin plats som största parti, tätt följda av moderata samlingspartiet som blev valets stora vinnar (10 nya mandat i riksdagen). Sossarna backade åtta mandat och är nu, för första gången sen år 1962 inte ett av de två största partierna. Också vänsterförbundet backa. Sammantaget: Finland kommer med alla sannolikhet att få en borgerlig regering. Man kan vara av många åsikter om valresultatet, men det verkar som om politiken kommer att bli lite mer spännande nu i alla fall.

/Andreas
 
ANNONS