Senaste medlemmar

Gruppbeskrivning

Välkommen till Dragracing gruppen med vrålande motorer och gummirök.

Dragracing handlar den här gruppen om som är en motorsport som går ut på att köra en raksträcka på snabbaste tid. Förutom bilder på dragracing bilarna och själva racet, även allt som händer runtomkring banan, dvs teamwork bilder och detaljer. Och även människorna runt omkring, men med en gemensam nämnare Dragracing bana. Med andra ord det skall skildra livet på banan och runt om banan. Bilder på streetrace utanför godkänd bana, är inte tillåtligt, och som värd för denna grupp kommer jag att radera dessa bilder utan förvarning.

Bildbehandlingen får förstärka bildens uttryck, men inte vara manipulativ. Att lägga till eller ta bort element i bilden är därför inte tillåtet annat än genom beskärning. Exempel på godkänd bildbehandling är att göra bilden svartvit, mörka ner eller ljusa upp partier samt justera kontrast och färg. Inga bilder med vattenstämpel eller signaturer, bilden skall vara ren.


Att kommentera andras inlagda bilder är positivt och att inte bara visa upp sina egna. Kommentarerna bör vara konstruktiva och trevligt formulerade. Kvalitet är viktigare en kvantitet, allt som kommer i vägen är inte alltid bra eller roligt att titta på. En bild säger mer än tusen ord och just dom bilderna och orden kan du bidra med.

Det finns en del Dragracing baner i landet, och andra länder, själv utgår jag från Malmö Raceway där jag är fotograf. Så du som har detta intresse gå med i gruppen, så vi kan utveckla detta till en grupp med många fina bilder.

Ha en givande stund och upplevelse med bilderna i denna gruppen /// Robert

Om den här gruppen

Gruppvärd: Rggus Reflection
Antal medlemmar: 1
Bilder: 3 (3 okommenterade)
Kommentarer: 0 (snitt 0.00 st per bild)
Typ: Öppen grupp
ANNONS