Annons
Användarnamn: sportskytten
Ålder: 45 år
Bor: Trollhättan, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2007-12-06
Senast inloggad: 2024-02-02 21:24

Har gått några fotokurser. Och äntligen förstått att man inte kan ett skit. Förhoppningsvis blir de bättre i framtiden. Längtar efter att få den kamera man önskar sig. Har spanat en längre tid. Och kommit fram till att de lutar åt en Nikon. Men vi får se vad man står med när de hela är klart.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Bröllop, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ute och jagade en höstmorgon. Hade kameran med mig. Och sakta steg solen upp i horisonten. Och de blev en riktigt härlig varm jaktdag. Utan att jag såg någonting. Men de är inte det de hela handlar om.

Mitt sämsta fotominne:
Var på rally. Och de fanns en "riktigt" förare. Kenneth Bäcklund. Stått och väntat i nån timme. Bilarna visade sig på en sträcka av 200-250m. ca. 60-70bilar passerat när han äntligen kom. Tyvärr gick allting så fort. Så jag han aldrig få av linsskyddet. Åh, typiskt!!!

Min största inspiration:
Alla underbara bilder och porträtt man ser överallt.

Jag fikar helst:
När jag har tid.

I kameraväskan har jag alltid:
Hallå, kameran kanske.

Drömbilden är:
Inte tagen ännu.

 
Människor.
Vanligt
2 bilder
Bröllop
Vanligt
1 bilder
Blommor
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
Långsjönäs
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS