Annons
Användarnamn: anniehyrefeldt
Ålder: 27 år
Bor: 41677, Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2011-02-09
Senast inloggad: 2022-05-29 21:33

Mode och lifestylefotograf med bas i Göteborg

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Natur, Undervattensfotografi, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hittade en stackars trollslända som hade skadat sig på något vis så den inte orkade flyga. Innan dess försökte jag fota alla andra trollsländor men de var omöjliga att fånga. Blev jätteglad när denna "ställde upp" som modell, hehe... Var förkyld i vintras så istället för att ta ut mig i skidspåren var jag naturfotograf. Och vädret kunde man inte direkt klaga på, kristallklart vinterväder med strålande sol på en klarblå himmel.

Mitt sämsta fotominne:
När jag fotade min pappa på vattenskidor i somras. Han åkte nära båten där jag satt för att få ett bra foto, vilket jag tyckte var toppen. Men när han var en millisekund framför båten fick jag syn på de stora vågorna efter honom som strax därefter dränkte mig och kameran.

Min största inspiration:
Se andra duktiga fotografers foton

Jag fikar helst:
Glass eller hallongrottor. Efter ett träningspass eller med glass ute i solen på sommaren.

I kameraväskan har jag alltid:
Laddare, extern blixt, fjärrutlösare

Drömbilden är:
Fota fantastiska vyer från resor och andra exotiska platser.

Vinterland
Vinterland
0 kommentarer
 
 
AnnieFOTO
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS