Användarnamn: Xorxe
Ålder: 41 år
Bor: Gustavsberg, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-10-09
Senast inloggad:

Glad fotoamatör som till yrket arbetar med Data/IT inom utbildning. I grunden utbildad musik&medielärare och före-detta musikalartist och musiker. Arbetat mycket med musikproduktion och ljudteknik och har egen musikstudio. Skriv gärna ett par rader i min gästbok! Jag letar alltid nya fotokompisar:)

Har svårt att bestämma mig för vad jag vill fota, utan jag experimenterar och leker med det jag gillar för stunden. Om jag måste välja ett område, så skulle jag nog säga macro och närbilder av ytor, material och strukturer.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mina första dagar med min (då) nya EOS 300D. Min första "riktiga" digitalkamera. Lärde mig grymt mycket om foto och intresset att lära mig mer grundlades under dessa dagar.

Mitt sämsta fotominne:
Då jag fotade bröllop och min EOS 300D gav mig "Error" med jämna mellanrum.... Inte roligt! (Ha ALLTID fler kamerahus tillgängliga!)

Min största inspiration:
Fotosidan... Vad annars?

Jag fikar helst:
Hemma med frun och då inmundigar jag gärna en cappucino (eller Cola). Fika med kollegorna på jobbet är också en höjdare!

I kameraväskan har jag alltid:
Min Canon EF 50mm/1.8 Billig, plastig men grymt användbar

Drömbilden är:
I'll get back to you when I've found it..

Piano
Piano
1 kommentarer
Pilfink
Pilfink
0 kommentarer
Julbord på Skansen
Julbord på Skansen
0 kommentarer
Naturhistoriska
Naturhistoriska
3 kommentarer
Mushu på jakt
Mushu på jakt
0 kommentarer
Himlens ljus
Himlens ljus
0 kommentarer
 
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Djur&Natur
Vanligt
4 bilder
Övriga bilder
Vanligt
3 bilder