Annons

NiSi NiSi Kit Starter II 100mm System


Summmering

NiSi 100mm Starter kit II är ett ultimat start-kit för landskaps-fotografer med allt du behöver för att komma igång. Det är perfekt för den som villskapa bilder med långa exponeringstider och använda ND- och Graderade ND-filter för att balansera exponeringen, med flera objektiv upp till82mm filterfattning.2019-09-09 Najp

PLUS: Kvalitetskänslan och kombinationen i kitet. Allt finns med i kitet, till och med luftblås och rengöringskit.
MINUS: Väskan är inte den smidigaste men fyller väl sin funktion. Priset, men glöms efter ett tag när man inser hur bra detta kit faktiskt är.

Mycket väl utvalt kit med två ND filter (6 och 10 stop), graduerat ND filter samt ett polarisationsfilter, filterhållare och väska. Måste säga att jag är mycket nöjd med de bilder som man erhållet med ovanstående. Lättjobbat med NISI app som talar om vilka slutartider man skall använda när man monterad ND filtren. Ytterligare fördel är att man kan stacka flera ND filter som gör att man får riktigt långa tider. Rotera polfiltret, montera det graduerade ND filtret och fastställ skärpa och komposition. Provexponera tills du är nöjd. På med ND filter och ställ in slutartid enligt app, på med fjärrkontroll och kör. Vid riktigt långa slutartider uppstår elektroniskt brus som enklast tas bort via funktion inbyggt i kameran, alternativt klona bort i efterhand.

Liknande produkter: Runt ND1000 filter.

Pris: 5990

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar