Brother MFC 6490 CW

Betyg


(4/5)
(4/5)

Summmering

Multimaskin A3 fax-kopiator-scanner-skrivare2008-11-29 Måns H


Att använda: 4 Hållbarhet: 4 Driftsekonomi: 4
PLUS: A3, bra kopie-och skanningskvalité för kontorsbruk, inte dyr. Funkar med Mac. Tryckt bruksanvisning på svenska (dock ej skannerfunktionen). Fungerande kundtjänst. Man slipper "Enjoy", tack för det!
MINUS: A3 inte alls integrerat i funktionen. Brothermaskiner brukar vara väldigt lättinstallerade, men nu behövde jag fråga ett par gånger.

Jättebra att kunna kopiera, skanna o skriva ut i A3 också på hemmakontoret. Även fax. Jag köpte direkt då maskinen kom. Resultatkvalité bra för kontorsbruk, så jag är nöjd med köpet. Tror att grejorna håller om man tar det försiktigt.
Nackdelar: Maskinen känns inte färdigutvecklad. Locket öppnas bara 45 grader, känns tungt men vekt. Pappersfacken känns veka. Maskinen känner inte av originalets storlek utan man måste ställa in A3 manuellt! Funkar bara till övre pappersfacket konstigt nog. Med A3 där skriver den ut A4-dokument på A3-arken. Jag har gett upp och tar bort ena facket. I o f s kan man styra från datorn, men det hela känns osmidigt. Apparaten är ju större än A4-versionen och den 2 meters USB-sladd som specificeras når knappt ur maskinen! Men det funkar bra med tre meter. Har inte testat trådlösa funktionen.

Liknande produkter: Samma med pekskärm (6690) men utan fax.

Kundtjänst: Svarar OK både i telefon och på e-post

Köpt hos: Corporate Express

Pris: 2800

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar