National Geographic Rain Forest Camera Messenger Bag Small

Betyg


(0/5)

Summmering

Den smarta kameraväskan inspirerad av naturliga miljöer. Den innovativa National Geographic Rain Forest messengerväska M för CSC är gjord för att sticka ut. Med sina naturligt inspirerade gröna och mullvadsfärgade tyger, återger den skönheten i regnskogen och de gamla hantverken hos sina traditionella invånare. Snygg och elegant, med den här kameraväskan kan du lagra allt ditt redskap på ett ställe och enkelt komma åt det.

För att hålla utrustningen säker, kan den här messengerväskan passa en CSC med ett objektiv monterat. Det kan till och med rymma extra objektiv, ett utbud av tillbehör och dina personliga saker, med separata fickor för alla dina praktiska saker, som pennor och plånbok. Smarta fickor på baksidan och framsidan kan användas för att organisera alla dina extra tillhörigheter så här.

En vadderad bakstycke och justerbar axelrem gör att du kan bära denna väska bekvämt. Du kan till och med fästa väskan på ditt kabinbagage med en smart rem när du är på flygplatsen. Med anpassningsbara avdelare kan du också organisera din utrustning för att passa dig, medan ett fack för surfplattan ger dig ett säkert förvaringsalternativ. Manfrotto Protection System erbjuder också en extra säkerhetsnivå medan du är på resande fot.2019-05-28 larjo

PLUS: Lätt och vattentät
MINUS:

Första intrycket då jag endast provpackat den.
Var ute efter en "man bag" där jag kan trycka ned kameran.
Min 5D3 med en 50/1,8 precis in i den vadderade innerväskan. 5D3 med 85/1,8 är för stor.
Datorfacket är för litet för min Surface Pro. Det var inte målet och jag har ju andra kameraväskor.

Köpt hos: Eggeborns

Pris: 600