MindShift Gear Backlight 36L

Betyg


(5/5)

Summmering

Stor rejäl och stadig ryggsäck med bra bärsystem. Man öppnar kamerafacket från “ryggsidan”, och kan göras utan att man tvingas landa ryggsäcken på marken. Blixtlåsets placering gör det dessutom mycket svårt för en ev ficktjuv att komma åt innehållet.
Rymmer 2 st pro-DSLR med monterade batteripack och dessutom 4-6 objektiv. Jag får ledigt ner min Nikon F4S med monterad telezoom Nikkor 200-400/4 (och bak-o-fram-vänt motljusskydd).
De två andra större facken (för laptop, iPad, papper, penna, myggmedel, tunn tröja, allt annat krafs man bär med sig) är rymligt och öppnas bakifrån på konventionellt sätt.
Välutformade stativfästen (flera olika alternativ), många utvändiga fästpunkter. Löst regnskydd. Kvalitetsblixtlås. Hög kvalite på material utförande och sömmar.
Konstruktörerna har inte sparat på krutet när de gjorde denna fotorygga - kolla in filmen. Detta är dessutom nog den mest bekväma fotoryggsäck jag provat.

Observera att ryggsäckens mått (H 570 x B 350 x Dj 260 mm) är för stora för att man ska kunna ta säcken som handbagage på flyget; den är H och Dj som överskrides (kravet på H är ofta 550 och på Dj 200 eller 250 mm beroende på flygbolag). Detta är min egen slutsats, man påstår något annat i filmen.

https://youtu.be/sgagHz1OdCY



2019-04-07 cowboy


Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Genomtänkt, bra kvalite, bekvämt bärsystem, stadig och formfast. Stor utan att vara otymplig.
MINUS: Har inte upptäckt något negativt.

Välgjord och genomtänkt kameraryggsäck. Stabil, den kollapsar inte när det blir lite vikt i säcken. MIndshift tillverkas av Think Tank Photo, vilket borgar för kvalite och funktionalitet. Bekväm på ryggen. Jag får plats med alla mina fotogrejor utan att pressa ner dem, det är naturligtvis krav nummer ett som ska uppfyllas när man letar fotoryggsäck :) .

Liknande produkter: Nej inga andra även om utbudet är gigantiskt och svårt att överblicka. Jag har ett grundmurat förtroende för Think Tank Photo, vilket gjorde valet lätt.

Kundtjänst: Nej, har aldrig behövt någon support.

Pris: 2000

Elinchrom Rotalux Softboxes