Peak Design Everyday Backpack 30l

30 liters ryggsäck från PeakDesign.

Betyg


(4/5)
(4.33/5)
(4/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension2018-09-13 pro_henrik


Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Ryms mycket, är snygg och stilren, spännen för att sätta fast saker utanpå, möjlighet att placera jackor och utrustning utanpå, kan hängas på andra väskor.
MINUS: ganska tung i sig, ergonomin, varm

Denna väska är både smidig och det ryms mycket i den. Med Peak Designs övriga produkter så får man en helhet som funkar riktigt bra. Jag gillar också att man kan spänna fast mycket packning, jackor och tröjor på utsidan. I första anblicken ser den inte ut som en kameraväska men ändå rymmer den en D800, Sigma 150 mm macro, Sigma 150-600 sport, Sigma 50 mm. 1.4, Sigma, Sigma Teleconverter 1.4 och Sigma 24 mm 1.4 art + en rad mindre tillbehör och dator och mindre stativ på utsidan. Jag är faktiskt gruvligt impad över vad som får plats!

Kundtjänst: klagade hos PEAK för en Peak Design Slide (röd) som tappade gummit under värmen i somras och förstörde några tröjor för mig. Fick ingen respons alls.

Pris: 2600
2017-06-14 Hung Hom


Hållbarhet: 4 Bekvämlighetsfaktor: 3
PLUS: Utseende, Bärhandtagen
MINUS: Axelremmarna, mellanväggarna

Mycket missnöjd med Peak design 30L. När man försöker ställa ner väskan vill den bara falla ner. har provat med olika konfigerationer men det hjälper inte. Har även provat en ny väska och den beter sig på samma sätt. Axel remmarna måste jag justera 8 till 10 gånger på 4 km.
2017-04-16 Göran KAH


Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Smart med öppning på båda sidorna, men det borde finnas en färgmärkning som förstärker vilken sida man lagt grejorna på. Bra blixtlås och suveränt med tre bärhandtag. Många varianter för placering av grejorna och sekundsnabbt att förändra förvaringen. Finurlig förvaring på insidan av dörrsidorna.
MINUS: Saknar blixtlås för minneskort. Vissa fack på dörrsidorna är väl smala och djupa.

Bytte ut min Dörr Icebreaker 2.0 L mot denna. Inte lika mycket volym, men så mycket enklare att hantera. Lätt att komma åt utrustningen snabbt, betydligt enklare än med Dörr ryggan. Väger mindre än hälften av Dörr!

Tack vare den flexibla insidan blir det enkelt att packa ner lite annat än bara kamera och utrustning. Själv vill jag gärna ha lite "skaffning" med på utflykterna.

Valde mellan 20 liter och 30 liter och valde den större, något jag är mycket glad för.

Liknande produkter: Dörr Adventure Icebreaker 2.0 L

Kundtjänst: Cyberphoto, som vanligt förstklassig leverans!

Pris: 2231

Elinchrom Rotalux Softboxes