MagMod MagBeam wildlife kit: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recensioner > Blixtar och ljus > Blixttillbehör > MagMod MagBeam wildlife kit
Recension / Test / Priser / Fakta

MagMod MagBeam wildlife kit


Summering

Magmod är en serie ljusformare tillverkade för att vara rejält tåliga och snabba att jobba med. Ljusformarna och monteringen runt blixten är tillverkade i kraftigt och flexibelt silikon vilket gör ...

Läs mer


Betyg


(4.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Magmod är en serie ljusformare tillverkade för att vara rejält tåliga och snabba att jobba med. Ljusformarna och monteringen runt blixten är tillverkade i kraftigt och flexibelt silikon vilket gör dom riktigt tåliga. Huvudfästet med två kraftfulla neodymmagneter träs på blixthuvudet och passar i stort sätt alla blixthuvud.

Magbeam Telelens är en fresnel lins som fokuserar ljuset från din blixt, perfekt för porträtt och för att öka räckvidden på din blixt.
MagBeam går att dra isär och skjuta ihop i tre olika längder, beroende på vad man önskar för funktion och effekt i ljusformaren.

Ingår i förpackningen:
MagBeam
MagGrip
MagBeam telelins

Tillverkarens produktsida

Recensioner

Andreas Persson
2019-10-27 Andreas911
PLUS: Robust, gedigen, smidigt med magnet fästet.
MINUS: Lite svårt att justera och få på hållaren på större blixtar.

Väldigt nöjd med denna! Har den på min Godox Ving V860II och det fungerar väldigt bra. Lite svårt, tight, att få på hållaren på blixten och lite besvärligt att få den perfekt i läge, men när den sitter fungerar det mycket bra. Använder den till fåglar i sämre ljus. Förlänger ljuset avsevärt mot om du inte har den. Du riktar även ljuset mycket mer fokuserat när den är utdragen på max, vilket gör det rätt enkelt att få ljuset på fågeln. Du kan även justera blixtkonen att sprida ljuset mer.

Liknande produkter: Better Beamer
Lars Johansson
2018-12-03 larjo
PLUS: Ger en smalare ljusbild på blixtljuset
MINUS: Lite svår att justera in, helst på stora blixtar.

Första intrycket innan jag varit ute och fotat fåglar. Som är huvudsyftet med inköpet
Den ger en smalare ljusbild på blixtljuset än med 200mm på Canon 600EX så det blir mer koncentrerat ljus när man fotar med lite längre teleobjektiv.
Blixtfästet är (MagGrip) är lite trångt att få på en större blixt som Canon 600EX. Fingrarna kläms rätt hårt mot blixthuvudet. Det är betydligt enklare att sätta fast den på en 430EX. Fullt utdraget hänget fronten ned lite grand så man måste justera fästet genom att överdelen längre back blixthuvudet. Det är besvärligare att få det bra på den större blixten. Kommer ända att använda den på 600EX då den har snabbare uppladdningstid och möjlighet att ansluta ett batteripack.

Liknande produkter: Better Beamer

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
Dick Wåhlin 2020-08-14 13:53:58


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS