Canon WP-DC31: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recension / Test / Priser / Fakta

Canon WP-DC31


Summering

Dykhus till IXUS 100IS

Med skydd för kameran ned till 40 meters djup är Canons undervattenshus ett spännande tillbehör för dykning och andra aktiviteter i och över vatten. Stora och robusta ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Dykhus till IXUS 100IS

Med skydd för kameran ned till 40 meters djup är Canons undervattenshus ett spännande tillbehör för dykning och andra aktiviteter i och över vatten. Stora och robusta färgkodade knappar gör det lätt att hantera kameran med handskar.

Tillverkare: Canon

Recensioner

Åke H Olsson
2010-06-21 aolsson
PLUS: Tillförlitlig. Stabil. Lätt att manövrera kameran. Kvalitet.
MINUS: Kostar litet mer. (Kanske mycket för en plastlåda).

Om man har en Canon kompaktkamera och gillar att bada/dyka/hålla till där det stänker är ett av deras dykhus en kul investering. Passformen mot kameran är perfekt. Tätningen likaså. Alla reglage fungerar smidigt och den lilla diffusionsskärmen för blixten är en extra bonus. De "tuffa" kameror som säljs klarar ofta bara ett par meters djup. Denna är klassad ända ner till 40! Hoppas på mycket skönt badande i sommar.

Nu har jag testat under fältmässiga förhållanden och kan konstatera att huset håller tätt och att det är lätt att placera kameran så att alla knappar fungerar som de ska.

Det finns ett par moment som är viktiga:

1/ Ta bort den handlovsrem som sitter på kameran. Den kan lätt komma i kläm och då blir det inte tätt.

2/ Smörj (försiktigt) in den "o-ring" som finns runt locket med det silikonfett som följer med. (Ta bara litet grand). Bevarar o-ringen och är en extra försäkring för att det ska bli tätt.

Hur bilderna blir? Mer beroende på vattenkvalitet (sikten i svenska insjöar är rätt begränsad) än på huset. Leta fram inställningen för balans etc för undervattensfoto.

Liknande produkter: EwaMarine

Köpt hos: Cyberphoto

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS