Annons

Olympus E-system axelväskaDenna snygga, rymliga väska är tillverkad av tålig nylon och förstklassig neopren. Väskan erbjuder en både säker och bekväm transport av E-system utrustningen. Ett litet extra är de två sidoblixtlåsen, vilka ger snabb tillgång till extra objektiv och tillbehör (t.ex. extern blixt). Naturligtvis är i...Läs mer

Övergripande: 
Hållbarhet: 
Bekvämlighetsfaktor: 
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
2008-02-25 Karin Wennerhult

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5

PLUS: De två sidofacken med dragkedja är väldigt smidiga när du lätt och snabbt vill komma åt ett objektiv/blixt utan att behöva öppna hela väskan.
MINUS: Olympusnamnet på fronten. Kunde suttit lite diskretare på väskan då man ju i vissa situationer ej önskar skylta med att man bär på kamerautrustning i väskan, pga stöldrisken.

Snygg, kompakt och rymlig väska. Lätt att bära över axeln eller i det stora mjuka handtaget på väskan. Bra nybörjarväska som rymmer det mesta av det man behöver innan man har hunnit skaffa allt för många eller stora objektiv och tillbehör.

Som exempel får jag själv plats med min Olympus E-510 kamerahus, Olympus Zuiko Digital ED 14-42 mm och Olympus Zuiko Digital ED 40-150mm objektiv, Olympus FL-36 blixt samt Olympus Zuiko Digital 35mm F3.5 macro.

De lösa facken med kardborreknäppning är praktiska eftersom du själv kan placera om facken som du vill ha dem i väskan.Småfacken i den främre fickan på väskan rymmer minneskort, putsduk, kamerahandbok, kablar mm varav ett av dem har dragkedja.

En väska som fungerar ypperligt för ett litet och kompakt digitalkamerasystem.

Liknande produkter: Lowe-Pro- olika väskvarianter

Köpt hos: MediaMarkt

Pris: 299

Lastolite Ezybox SpeedLite 2 Joe Mc Nally