Sony DSC-RX10 llIRedan ett drygt halvår efter släppet av RX10 II kommer nu nästa modell i RX10-serien, logisk nog med slutsiffran III. Den stora nyheten med denna modell, både bildligen och bokstavligen, är den nya zoomoptiken. I RX10 III har Sony tagit till ordentligt med en zoomoptik med ett omfång på motsvarande ...Läs mer

Övergripande: 
Batterilivslängd: 
Bildkvalitet: 
Hållbarhet: 
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
2017-09-12 barret

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5

PLUS: Lätt att lära känna, förstå och hantera. Snabb, flexibel, hög bildkvalitet. Bra menyer. Fokuslåsning.
MINUS: Dyr

Jag blev förälskad direkt! En kamera som jag omgående är nöjd med på alla plan. Lättbegriplig. Fokuserar snabbt och på det jag vill, snabb fokus både med ringen och med fingerregklaget. Slippa släpa på lösa gluggar, ting, men välbalancerad tycker jag.

Pris: 12999
2016-10-20 Peter Sundell

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5

PLUS: Komplett allroundkamera med mycket fina färger och skärpa
MINUS: Batteritiden är lite för kort

Mina intryck av kameran är mest positiva, den är gediget byggd och en superbrännvidd som gör att jag endast behöver ta med 1 kamera för att täcka allt från makro, vidvinkel, normal och telefotografering. Den presterar mycket bra upp till 1600 ISO och med lite eftertanke och efterbearbetning kan man köra 6400 ISO också. Det mesta jag kan komma på är positivt om Sony RX10 M3, men en sak kunde varit bättre, och det är batteritiden, den är okej om du stänger av kameran mellan tagningarna och inte tittar för mycket och länge på lcd skärmen. Tipset är att köp kameran och bli nöjd med endast ett hus att släpa på, samt glöm inte 2-3 extra batterier.

Pris: 15500

Phottix Mitros Plus Speedlight