Meike 28 mm f 2,8: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan

Annons
Recensioner > Objektiv > Fasta objektiv > Meike 28 mm f 2,8
Recension / Test / Priser / Fakta

Meike 28 mm f 2,8


Summering

Meike 28mm f/2,8 är ett mycket välbyggt och kompakt objektiv, som är anpassat för dagens kompakta systemkameror (APS-C). Objektivet har en gedigen konstruktion i metall med 6 glaslinser i 5 grupper. ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Meike 28mm f/2,8 är ett mycket välbyggt och kompakt objektiv, som är anpassat för dagens kompakta systemkameror (APS-C). Objektivet har en gedigen konstruktion i metall med 6 glaslinser i 5 grupper. Linserna är MultiCoatade (med modern Nano-teknik). Manuell fokusering och steglös bländarring ger kontroll och skön känsla. Avståndsskala som möjliggör hyperfokalfokusering.

Tillverkarens produktsida

Recensioner

Janne Kvarnström
2018-01-16 jkm
PLUS: Litet och skarpt. Mycket trevlig fokus och bländarring som är steglös. Gillar den lösningen faktiskt... Får återkomma med optiska egenskaperna senare!
MINUS: Får återkomma!

Fick objektivet idag. Litet och välbyggt kan jag konstatera direkt... Snygg som tusan med ett Summicronmotljusskydd för 20 spänn från Kina. Sitter som en smäck på min XE- 1 a. Får återkomma när jag använt gluggen mer men det verkar mycket lovande.
Kommer att använda den på en Fujifilm XE-1 som ju ger helt grymma S/V filer även på hög-iso. Mycket trevlig retrokänsla i den kombon...

Pris: 1000

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS