Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

# 154 - Livet är fullt av projekt...

... en del fullbordade, en del i vardande, en del In Futurum.

Fullbordade projekt utanför det rent fotografiska, är för mig - äktenskap, barn, barnbarn (inte riktigt färdigt eftersom två barn saknar i dagsläget egna barn), skolgång etc.

De som är fotografiskt i vardande är -  meningslösa mord, om invandrare, rasbiologi ur ett annorlunda perspektiv.

In Futurum är - fötter, ansikten i min närhet, min stad, sylten, faderen.

Vad menar jag med det? Ska jag fotografera meningslösa mord på invandrande fötter ur ett annorlunda rasbiologiskt perspektiv genomförda på Sylten i min stad sett genom min faders ögon eller betyder det något helt annat...? Just det något helt annat betyder det! Allt ovan nämt är tankar om fotoprojekt som fladdrat förbi under insomnandefasen som jag kommit ihåg när jag vaknat. Man kan ju stillsamt undra vilka morbida projekt som jag då har glömt vid uppvaknandet? Kanske är det tur att de fallit i glömska!

...men nu ikväll så fotograferade jag av en tavla som faderen målat "Kvinna i fönster" med en kombination av modern digital teknik (Canon 5 D) och något ålderdomlig analog teknik (Distagon f/3.5 60mm), resultatet blev rätt bra, med tanke på ljusförhållande och frihandsfotografering.

...för övrigt så tycker jag att "Landet Brunsås" är riktigt bra matprogram i SVT.

Inlagt 2011-10-18 21:18 | Läst 1755 ggr. | Permalink
Ha, ha...Landet brunsås är precis den sortens matprogram som jag gillar...

Jag skojade bara om profilbilden, mitt minne är rätt dåligt emellanåt, men jag minns blogginlägget där du länkade så fint till min profilsida... :)

Anledningen att jag länkade till din blogg var - sorry :) - att du varit på A Kratz utställning...eftersom jag redan hade uppmärksammat den på Google+ och hade kanske haft i tanke att fota lite där själv under mitt besök,för att sedan kunna visa upp. (Men som sagt, det var för mycket folk för mig...) Men ämnar gå dit kanske redan imorgon...

Jo, om fototräffar...de fikaträffarna första söndagen i månaden som jag åsyftade i förra inlägget...-har inte varit på många för då jag letat mig dit har det varit typ fyra stycken där - och nästan inget snack om foto. Det känns för tunt...och det är lite tråkigt, saknar fortfarande något forum IRL på hemmaplan där man verkligen snackar om foto. Och där man iaf kanske är en 8-10 stycken...

Men du, fortsätt skriv trevliga blogginlägg så skall jag minsann länka till dig...på Fb, på Google+...ja överallt!
:) Må gott...
// Lena
Jo, kom på att jag ju glömde säga; fin målning...fint foto! :)
/ Lena
I dag fick jag lätta overklighetskänslor inför din blogg :-)